HálóZsák fórumok > OFF topik

Ünnepnaptár

<< < (1001/1061) > >>

Spidáj:
1szer még a régi fórumban Troll írt 1 üzenetet.
Emailben kapta.
Egy cikk volt arról hogy angol tudósok állapították meg hogy akkoris tökéletes érteni egy szöveget ha össze vannak keverve benne a betük csak az első és az utolsó betü stimmeljen.

Troll megvan még az a szöveg?

letsgo:
Köszi Nitro, hogy szóltál!
Igen ezt én is észre vettem, és szerintem sokak is! Hidd el engem is nagyon zavar! De mindig kapkodok az írással és ettől van! Nem figyeltem, őszintén nem is érdekelt nagyon!  De oda figyelek most már, igérem! Köszi mégegyszer, hogy szóltál!

Nitro:
Kedves letsgo. Személyeddel semmi bajom, és nem vagyok itt semmi admin vagy moderátor, de:
Légyszíves legalább egyszer olvasd el a hozzászólásaidat, miután megírtad őket, de mielőtt még megnyomod a "hozzászól" gombot. A helyesírástól eltekintek, abban még lehet fejlődni, de a betűk összekeveredése a szavakban néha elég zavaró. Ha egyszer elovasnád, amit írtál, ez gondolom rögtön feltűnne neked is. Mindezt persze jószándékkal írom, nincs semmi bajom veled, csak így eléggé "érdekesek"    a hozzászólásaid. Béke veled.

Ja, bocs, hogy ideírtam, nem valami ünnepi hangulatú hozzászólás, de itt bukott elő legobban a dolog.  

Troll:
Örülök ennek a nagy egyetértésnek...
BOLDOG SZÜLINAPOT SZAM!      
(Hol van a következő Venom?     )

letsgo:
Nm tesó!

És amit írtál, azzal tökéletesen egyet értek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése