Jesszus, köszönet a Bucó, Szetti, Tacsiért!!! Teljesen kiment a fejemből, hogy létezik egy ilyen képregény! Nekem ez a szám megvolt sokáig, talán olyan 10 éve (vagy kicsit több) veszett nyoma, nem tudom...

Most néztem, '84 és '89 között jelent meg, én '90, vagy '93 körül olvashattam. Annyira jó volt olvasni, külön öröm, hogy pont ez a rész volt meg. Amint haladtam, minden emlék visszajött! Sok rajz beleégett az emlékezetembe, pl. a végén a fából készült autó, vagy a szarvasjelmezbe bújt kutyus és a szán, a hóember a sapkájával! Hihetetlen volt olvasni és olyan jó volt, hogy amint megláttam, már nagyjából be is ugrott, hogy mi fog történni... Talgaby, óriási köszönet érte, ezen komolyan mondom, meghatódtam. Tényleg köszönöm.
Más: olvastam a főoldalon, hogy lanyhának tartod az érdeklődést úgy általában véve. Nem ebbe a témába tartozik, de már belelendültem, leírom. Nem hosszú. Ebben a gondolatban van valami, szerintem úgy van, hogy a legtöbb ember csak 2-3 képregényt szokott várni és a többit nem olvassa el. Persze vannak kivételek.
Ez nálam az esetek mondjuk 90%-ában úgy működik, hogy elolvasom a legtöbb Angyalokról szóló történetet, esetleg valami jó fantasyt, vagy horrort, ha van, aztán még az Alakváltókat, kivéve, ha G2-es a frissítés, mert azt nem bírom. A SW általában megint kilőve, mert elég nagy ellensége vagyok az Expanded Universe-nek, szóval ott nekem csak a film számít. Nagy Conan-fanatikus vagyok, az ilyeneket pl. annak ellenére elolvasgatom, hogy azokat érelemszerűen már nem szegény Howard írta (nyugodjon békében), így a szememben ezek "nem valódi, nem megtörtént" Conan-történetek. A nagy kedvenceimet viszont inkább a külön történetek jelentik, amikben mondjuk szerepelnek a nagyok, tehát Galactus, Fátum, vagy ha jönne pl valami szösszenet a nagy Darkseid szereplésével. Igazából ennyit olvasok el. Ja, meg most a Bucó, Szetti, Tacsit!