HŰHA! Gratulálok, gratulálok, gratulálok az 1500-dik honosításhoz!
Ebben a képregényben jó sok minden kiderült és összefoglaltatok mindent, amit tudni kell a Hálózsák weboldalról, képregényekről, stb.
Biztos ezt említette Sepi pár hónapja, hogy majd arról is lesz szó, hogy melyik volt a legelső képregény, ami ide ki lett rakva 2003-ban.
Az 1500 borítók, amiket jó pár oldalon összeraktátok tényleg nagyon jó. Bár ez lehet, hogy nagyon nehéz volt megcsinálni.
Az elveszett képregények között láttam, hogy volt régen honosítva 300( ez biztos a Képes Kiadó által megjelent kötetről szólt), Superman/Batman(ez is a Képes Kiadóhoz kapcsolódott), Pókember: Halál végzet(ez a Sors hálójában címen jelent meg a Semic-től) és Batman Arkham Intézet( a Képes kiadó megjelentette képregénykötetben). Ezekről én nem tudtam, hogy ilyennek is voltak. Mert csak 2008. november óta ismerem a Hálózsák weboldalt.
A következőket ismerem, mert ezeket 2009.január-február környékén olvastam el:Prédikátor 1-7, az Y, at utolsó férfi 6-21. és 24. szám(ezek azért kerültek le, mert talán a Kingpin kiadja gyűjteményes kötetben. De ez még 100%-ig nem biztos.) Azt nem tudtam, hogy
az Y-ból az 1-6. száma is kinn volt, de ezeket ismerem a Vertigo 1-4. kötetben amit a Kingpin megjelentette kötetben. Az Ezüst Utazó pedig nyílván ugyan az, amit a Chronopolison olvastam. Az Aquablue pedig úgy tudom a CO-MIX folytatja tovább.
A képregények nagyon jók. A két rövid Bosszú Angyalaiban aztán volt izgalmas harc és bunyó.
Az MJ-es történet pedig a legérdekesebb Pókember-történet volt, amit olvastam. Azt nem gondoltam, hogy MJ hozta össze Gwen Stacyt és Peter Parkert.
A Gyík kontra Pókember történet nagyszerű. Volt benne ám harc.
A Rozsomák nagyon jó volt. Nem beszélt egy szót se, mégis jó volt a képregény.
Megtorló lenne Galaktus hírnöke. Haha, az eléggé vicces és fura volt.
Hagar képregény is vicces. A családjával mindig is volt probléma. A lakással kapcsolatos dolgok, a harc. Szóval ami igazából vicces.
Berlin 1945 régi II. világháborús történet.
Amerikai Sas. Bár ezt a karaktert nem ismerem. De tényleg olyan volt, mint Amerika Kapitány. A történet olyan western stílusú volt. Az a kígyóember szerű lény az kicsoda? Olyan volt a nyújtása, mint Venomnak.
Serenity. Ezt se ismerem. Bár ez amolyanféle sci-fi képregény lehet.
Szabadság mező. Jó volt, vicces képregény stripek. És ezeket Frank Cho rajzolta, ahogy látom.
Fenegyerek történetben is volt izgalom. Párszor akadályba került pár bűnözőkkel.
Hulk történetben pedig az volt a legfurább, hogy Kraven harcolt Hulkkal is. Pedig úgy tudtam Kraven Pókember ellensége.
Nos ezer köszönet talgaby, Zerit, Farek, dr samson, zozi56, Sepi és Kendra az 1500-dik honosított képregényért.
Sok sikert kívánok nektek a további honosításhoz. Talán egyszer eljutunk a 2000-ig is. Kitudja? Még bármi lehetséges.
Jó volt ez a szép információ, hogy pontosan megismerjem a kezdetét, mindenkinek a pályafutásáról, hogy mióta lett valaki honosító és így tovább.
Nos mára ennyi volt.
Sziasztok. És jó pihenést.