Most fejeztem be a HálóZsák Extra #1 elolvasását, jó kis válogatás lett ez, mindenféle képregényekkel.
Supergirl #0: Pont tegnap fejeztem be a Superman/Batman - Supergirl TPB olvasását, és már olvashattam is a folytatását! Ezer köszönet érte. A sztori jó volt, Batgirl-ön én is meglepődtem elsőre, de aztán kiderült, hogy Agyagpofa. Lex visszatérése szintén váratlan volt, úgy látszik Ő nagyon nem bírja a Super-embereket. A rajzok jók voltak, bár turner-t nem pipálták le.
Thor v1 #447: Szórakoztató kis sztori volt, ezen a Thor-on látszik, hogy még mennyire tapasztalatlan. A végén eléggé összejöttek neki a dolgok, ráadásul még a Hálószövő is felbukkant. Kíváncsi leszek kettejük csatájára.
A Fáklya: A "Ki is Ő?" dokumentáció olvasása után vágtam bele ebbe a történetbe, a Supergirl után ez volt a legjobb képregény ebben a válogatásban. Tetszett benne, hogy régies volt a történet, de azért mégse olyan volt, mint mondjuk valamelyik másik nagyon régi Marvelnek az első száma. A történet lekötött, örülök hogy megismerhettem a Marvel legelső karakterét.
BSG - Pegazus: Eddig nem nagyon ismertem ezt a tévé sorozatot. A képregény számomra olyan erős közepes volt, de azért jó volt a hangulata ennek a sztorinak.
Knight Rider: Hehe, nem is tudtam hogy ebből készült képregény is. A történet elég átlagos lett volna, ha a végén nem lett volna az a csavar. A rajzoknak is érdekes hangulata volt.
A Wizard-os cikkek érdekesek voltak, köszi ezeket is!
Mindent összevetve jó kis válogatás volt ez, köszönet a honosítóknak dr samson, Sepi és beigli69 személyében.