HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (198/416) > >>

talgaby:
Szívesen.  A jó hír az, hogy előreláthatólag még idén kikerül a második sorozat is belőle.

dancsi:
nemtudom hogy ide kell-e írni de nem találtam neki saját topic-ot. A Bomb Queen! tudom hogy nem a legújabb frissítésben volt bent és nem is az azelőttiben de szerintem nagyon jó. ritkán olvasok képregényeket mostanában, de ezt nem tudtam "letteni". szerintem nagyon jó és habár első látásra nagyon "egyszerűenk" tűnik egy jó adag kritika van benne.. nekem valahogy folyamatosan a Született Gyilkosok című film jutott róla eszembe, bár nem tudnám megmondani miért. mindenesetre kösz szépen érte így tovább

SithLord:
Üdv!Köszönöm a Marvel Mozaik #2-t Fareknek,talgabynak,Dr. Sámsonnak, és Sepinek!  Nos az elején leszögezem,hogy nem rajongok a Fenegyerekért,de érdekes módon pont a vakvezető kutyás történet fogott meg,mind közül!Talán azért is ,mert ez kicsit komolyabb hangvételű volt a többinél.A végén azt hittem sikerül megtalálnia kutyust az útolsó pillanatban,de erre a végkifejletre nem számítottam!Megleptek az alkotók! Az ERŐ legyen veletek!!!

Troll:
Frissültünk
Marvel Mozaik #2 - Webcomics Antológia
Biztos ami biztos ide is kiteszem.

Gara84:
Éljen

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése