HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Grimfrost:
Az Első Disney sorozatban, amit láttam, először lenyomták a Kacsameséket, aztán a Póstakocsit, utána meg a Csip és Dale következett.
Én megértelek benneteket, hogy szürni kell a fiatalságot, de tényleg! Csak nekem Batman a kedvenc comic hősöm. Eleddig csak a filmek és a rajzfilm volt, amikből nem sokat láttam, mert nincs Cartoon Network-ünk. Pedig a Batman of the future-t is szívesen megnézném. Nem hisztizni akarok félre nem értsetek! Csak úgy, hogy a 23at fogom tölteni februárban, kicsit fennakadtam. De mondom, hogy megértem.
inferno:
Ez nem arról szól, hogy érdekel-e Sandokan... Ha nem tudod a válaszokat akkor nem neked való az Arkham Asylum... Ha még rákeresni sem tudsz, akkor meg végképp nem...
talgaby:
Hm, a google az ember nagy barátja. De egye fene, bizonyítsd, hogy elmúltál 18 éves azzal például, hogy mi volt a régi szombati családi Disney-sarokban az első filmsorozat, amit adtak a Kacsamesék után, és priviben megkapod a jelszót. (Azért nem csak heccből van ott jelszó, szűrni kell a fiatalságot. )
Grimfrost:
Sziasztok!
Én egy újonan regisztrált tag vagyok, ezt az oldalt is csak pár napja ismerem.
Nagyon tetszik és nagyon örvendek annak, hogy a kedvenc képregényeimet le tudom tölteni.
De! Lenne egy kis gondom. Vannak a korhatáros képregények.Batman Arkham Asylum-ot akarok tölteni. Én most töltöm a 23-at, de HALVÁNY FOGALMAM SINCS, HOGY KI A FENE ADTA ELŐ A SANDOKAN-DALT MAGYARUL, MERT MARHÁRA NEM ÉRDEKEL SANDOKAN!!!!!!! És azt sem tudom, hogy mi a fene az a Móka Mikis akármicsoda, mert ha láttam is, már nem emlékszek rá.
Szóval. Lehetne egy tiszteletteljes kérésem? Mondjátok meg az egyikre a választ legyek szívesek.
Bocsánat, ha rossz topicba írtam, de első nekifutásra ez látszott megfelelőnek.
Kérlek válaszoljatok!
Üdv!
gerike:
Boldog szülinapot! (:
A mostani frissítés nagyon nagy:P sokien darkos témát még.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése