HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (20/416) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 08., 21:20:20 ---Eh, legalább valakit érdekel. Ha Erykát leszámítom, aki bedolgozott a honosításába, összesen ketten vagytok, akiket láthatóan érdekel is ez a téma. Meg talán olvassátok is a kikerülőket. Bár lehet, jövőre a hivatalos HZs Disney év során ez megváltozik. :)

--- Idézet vége ---

Én néha beleolvasok egy-egy részbe.  :)

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 08., 21:37:59 ---Jó, jó, de te csak azért, mert a Barks—Rosa univerzum emlékeztet a gyerekkorod korszakára. ;D

--- Idézet vége ---
Emlékeztet? Életem végéig kapom a jogdíjat, hogy a Rosa az én kalandjaimat használta fel Dagobert történetéhez.
Hej, amikor Roosevelt elnökkel mentem ölre...  ;D

talgaby:
Jó, jó, de te csak azért, mert a Barks—Rosa univerzum emlékeztet a gyerekkorod korszakára. ;D

Farek:
Na, én is szeretem őket, tudod jól. Csak meg tag vagyok, ne vedd el ezt tőlem :)

talgaby:
Eh, legalább valakit érdekel. Ha Erykát leszámítom, aki bedolgozott a honosításába, összesen ketten vagytok, akiket láthatóan érdekel is ez a téma. Meg talán olvassátok is a kikerülőket. Bár lehet, jövőre a hivatalos HZs Disney év során ez megváltozik. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése