HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (188/416) > >>

majominia:
Köszönöm a Kaszáskát!

Sepi:
Frissültünk!
HZs Disney-Válogatás v1
Kaszáska #03
Street Fighter #02

talgaby:
Mivel a kiadója (Devil's Due) a harmadik rész után, a sztori kellős közepén szépen fogta magát és leállította az egészet (hatrészes mini let volna), így Gabe-bel együtt úgy döntöttük, az Idő kerekéhez hasonlóan mi is hagyjuk az egészet a fenébe.

white pony:
Sziasztok. A killer7-nek mikor várható új része? (bocsi ha nem jó topikba írtam)

medver38:

--- Idézetet írta: talgaby ---Hm, a google az ember nagy barátja. De egye fene, bizonyítsd, hogy elmúltál 18 éves azzal például, hogy mi volt a régi szombati családi Disney-sarokban az első filmsorozat, amit adtak a Kacsamesék után, és priviben megkapod a jelszót.  (Azért nem csak heccből van ott jelszó, szűrni kell a fiatalságot.  )
--- Idézet vége ---

Talgaby,nem vagyok mai csirke,de ha csak a Sandokan  filmzenérőlt lett volna szó a mai
napig bután állnék...Amennyi filmet(és tv-t)nézek...A sandokanról is a feleslegem mondta,
hogy szakállas volt...Remlem 10 év múlva nem az lesz a kérdés,hogy ki szerepelt  a Szom-
szédokban,mert a botommal foglak kergetni  Egyébként nekem a Tarot tetszik a
legjobban---nem csak a mellekért,szerintem nagyon jó a történet.Meg leszek kövezve.. ...
szia medver38

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése