HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Attól függ. A retusálása még mindig nem egy leányálom, de erősen reménykedem, hogy sikerül meggyőzni Kendrát, hogy csinálgassa. Viszont havi frissítésre senki se számítson. (Pláne, hogy úgy döntöttem, kivágom a fenébe a régi fordítást.)
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter #02-t talgaby! Na ez sem frissült vagy más fél éve.. Akkor mostantól arra lehet számítani,hogy rendszeresebben fog frissülni?
talgaby:
Legközelebb (ha minden igaz, Mikulásra) majd olyanból, az olasz Disney-történetekből lesz több. Igazság szerint azok nekem mindig is jobban tetszettek, mint a sokat dícsért Dan Rosa és Carl Barks-féle történetek. Az amerikaiak szerintem nem olyan lazák, vidámak, mint az európaiak (ráadásul némelyik amcsi történet szvsz kifejezetten szadista néhol, mint a mostani radarkészülékes).
Spuri:
Végére értem a Dagobertnek! Már vártam, hogy valami általam is fogyasztható képregény kerüljön ki a mesteremberek kezei alól!
A történetek közül grafikailag egyértelműen az első tetszett a legjobban! Nagy élmény volt olvasni! Köszi fiúk!!!
dr samson:
Ja, az csak azért van, mert most nagyon rákattantam a DC-re. Már alig várom a Final Crisist...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése