HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (181/416) > >>

talgaby:
A negyedik kötetben kiderül minden rejtély Kormiról (ami sajna közel sem olyan jó, mint amilyennek hangzik, de cserébe legalább volt egy iszonyat nagy párbeszéd erről az ötödik kötetben), felbukkan She-Spawn (akire ha valakinek van valami épkézláb magyar névötlete, akkor megoszthatja velem is), és kirándulunk egyet a Pokolba. Kb. ez volt az a pont, ahol az olvasók harmada eltűnt, mint kenőpénz a rendelőben.

Rebellis:
hát elég sok a töltelék szereplő az biztos...ettől függetlenül ez a rész teljesen fogyasztható volt!

off:
nem vagyok nagy szakértő abban h a jenkik gyomra mit emészt meg, de szerintem ez nem is kifejezetten olyan képregény ami nekik bejön...lehet h én látom csak bele, de elég kemény társadalomkritika robban az ember arcába miközben olvassa, azt meg amcsik annyira sosem vették be...inkább az a tuti nekik ha az usa megmenti a világot és a főhős egy ízig- vérig amerikai figura borostával, jó beszólásokkal és zászlólengetéssel a háttérben...de nálunk lehet h működne ez a cucc...csak hasonló problémákkal küszköden mint a vertigo antológia...
 csak nehogy ezt is megfilmesítsék és a WANTED sorsára jusson...kb valahogy úgy h: a bombakirálynőt (aki most jött le a kokóról és írtóra jó a dumája és mindent tud az életről) ledobják NP Citybe, ahol a bűn elöntötte az utcákat, hála a volt csapattársainak. kb ennyire torzulna a story, szerintem  

off vége

ez a három rész és az a kis kiruccanás a kék csajszival nekem bejött, és érdekelne a többi is, bár ha tényleg olyan silány amilyennek mindenki mondja akkor talán jobb ha nem olvasom el, nehogy elszúrja az eddigi tetszését!

talgaby:
Hát, ha valami biztosan nem fog megjelenni itthon, akkor ez az. Még a tengerentúlon is ez egy kb. 5e példányos sorozat, ami már majdnem itthoni szintnek felel meg, csak 300 millióval kevesebb lakosra. Egyébként igen erősen gondolkozom, hogy megérje-e nekiállni a negyedik kötet honosításának, mert az egyszerűen iszonyatos. És nem a szó jó értelmében. Ha az valaha megjelenik itt, az csakis azért lehet, mert az ötödik kötet végre megint jó lesz... egyelőre megvan rá a halvány reménysugár (bár most meg már ott tartunk, hogy a Királynő egy ritkán felbukkanó mellékszereplővé vált a saját sorozatában).

Rebellis:
 BOMBAKIRÁLYNŐ!!! elolvastam a harmadik tpb-t is! szerintem az oldal legf..zább képregénye uh hatalmas köszönet az elkövetőknek!  
 olvastam a knet-en egy cikket a szériáról, és ott már erősen le volt húzva ez a tpb ha jól emléxem. nem volt ezzel semmi baj, bár én is éreztem h ez volt eddig a leggyengébb kötet, mert ezt egyszer félbehagytam és elmentem kajálni...ez az előző részeknél nem fordulhatott volna elő!
 a lényeg h imádlak titeket amiért kikerültek ezek a gyöngyszemel az oldalra, mert amugy nem hiszem h valaha is elolvastam volna őket!
 és ez most gusztustalan lesz - de szerintem érthető - : remélem h hamarosan egyenként kezdenek majd eltűnni az oldalról kedvenc pszicho-gyilok-emancipunci királynőnk honosításai, de csak és kizárólag azon okból, mert valamelyik tökös kiadó megjelenteti őket kis hazánkban...basss...de szép is voln  a!
 mégegyszer nagyon köszi!!!

talgaby:
Jön, csak borító kell hozzá.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése