HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (168/416) > >>

dr samson:
Férfiak, jellemző...  (de kár, hogy nincs itt Ju...). És miért baj, hogy rövid a szoknyája? Amúgy itt még ehagyján, itt még szerintem látszik a rajzokon, hogy Loeb ragaszkodott a kislányosabb karakterhez. Churchille majd a Kandorban, illetve a One Year Later után szabadul el teljesen, ott már olyan képek lesznek, hogy csak fogtok nézni!  (mondjuk még azok sem érhetnek fel a Titans East Special beli zuhany alól pucéran kijövő Hawk képpel...  )

Predash:
Nah elolvastam, de csak a két csajszi csókja miatt!  Supergirlnek irritálóan rövid a szoknyája.....

Sepi:
A pajti hiánya nekem is feltűnt beírás közben, de tényleg nem volt az eredetiben sem. Tudjuk, hogy nem volt egy nagy durranás sztori meg rövid is volt, de azért egy Knight Rider képregényt nem lehet kihagyni.   Egyébként az összes KR képregény ilyen rövid, négy-öt oldalas volt. Érdekes, hogy soha egyik kiadónak sem jutott eszébe, hogy komolyabb, hosszabb képregényt készítsenek belőle (amúgy van Dallas képregény is, csak sajnos abból egyetlen egyet sem találtam sehol, pedig azt tuti megcsináltam volna   ).

--- Idézet ---A Borító is szépen sikerült, de az első oldal fantasztikusan szép és ötletes, tetszik nagyon.
--- Idézet vége ---
A két oldal elkészítése között majd fél év telt el, ezért is van, hogy egy kicsit elüt egymástól. Igazság szerint, a többi honosítással ellentétben, itt a borító volt kész legelőször, a kredit-oldalt pedig csak pár napja dobtam össze. Így utólag nekem is az tetszett a legjobban, úgyhogy biztosan meghagyom a következő számra is, de majd a borítót jobban hozzáigazítom.

Galamb:

--- Idézetet írta: dr samson ---A pajtiért meg én kérek elnézést. Lehet, hogy az eredeti szövegben volt, csak én máshogy fordítottam. Már nem emlékszem.
--- Idézet vége ---
Nem volt semmi más szinonima rá, végig Kittnek hívta, szóval az eredeti író a ludas.

dr samson:

--- Idézet ---Asszem Supergirl lesz a következő, mintha elcsattant volna ott egy leszbicsók...
--- Idézet vége ---
Bizony, nekem is az kedvenc jelenetem, meg a kedvenc szövegem benne...    

A pajtiért meg én kérek elnézést. Lehet, hogy az eredeti szövegben volt, csak én máshogy fordítottam. Már nem emlékszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése