HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Sepi:
Idén már biztos nem jutunk el odáig, hogy megcsináljuk, de még a télen, vagy legkésőbb tavasz elején. De ne búsulj, hiszen addig is lesz itt jópár olyan különleges képregény amit olvashatsz.
SithLord:
És az kb mikor lesz?Áhh,nem vagyok türelmetlen...
Sepi:
Lesz majd folytatása a Thornak, mégpedig majd a HZs Extra második számában.
SithLord:
Üdv! Köszi a HZS extrát dr. Samson,Sepi,Beigli69!
1.Supergirl
Nem vagyok egy Superman-Batman rajongó-olvasó,ezért a Supergirl-höz sem értek,de ez a történet elég jó volt.Majdnemhogy felkelltette az érdeklődésem a Surergirl iránt...de csak majdnem A grafika jó volt,tetszett.
2.Thor
Na ezt nevezem,ez a történet nagyon-nagyon jó volt!!! Szívesen olvasnám a folytatást!!
A grafika itt is szuper!
3.Fáklya
Érdekes történet volt,de végig az volt az érzésem,hogy valahol már olvastam...De lényeg az,hogy jó volt és tetszett,grafikailag is.
4.Battlestar
Nem szoktam nézni ezt a sorozatot,mert valahogy nem fog meg,és azt hiszem így vagyok ezzel a képregénnyel is..elolvastam és ennyi... a grafika azért jó volt...
5.Knight rider
Vehehe.. na ez tényleg nem az én műfajom...
Végül is ha értékelni kellene a HZS extrát 1-10ig akkor én egy erős 7-t adnék rá!
A Thor történetet nem lehetne folytatni?Arra nagyon kiváncsi vagyok!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
Marci:
HZS EXTRA
Gyerekek ez nagy ötlet volt, gratulálok. Még csak átfutottam az anyagot így mélyreható elemzést nem írok de így első villanásra baromi jónak tűnik.
Biztosan lesz 1-2 új kedvenc benne aztán majd sírunk a folytatásért.
Csak így tovább!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése