HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
A főoldalon a Linkek dobozban megtalálhatod nitro oldalát, ahol rogyásig találsz X-eket a magyar kiadás idejéből (folyamatosan pótolja a kimaradt részeket), illetve az x-fanzine-t, ami meg a modern sorozatokat honosítja bőszen. Emiatt nincs nálunk ebből a témakörből, mert már eléggé lefedték helyettünk mások.
ojeno:
Üdv.!
Köszönet az oldalért! Imádom!
Viszont az X-men-t hiányolom. Linket látok, ami mutat más oldal felé. Témában...
Viszont régieket is, akár a múzeumban, szívesen látnám. Bár nekem megvan mind, kivéve a 10. részt. 90-es években azért veszegettem a képregényeket rendesen! :)
Nem lehet X- men is. Újak is persze, sok témában, sok összeállításban. Pláne erre az itthon megjelent 10.-re lennék kíváncs. Hisz egy maradt ki valahogy. :/
Köszönöm a választ, aki tud segítsen ebben! ;)
Aldarion:
De, folytatódni fog. Igazából amiatt késik a folytatás, mert enyhén szólva túlvállaltam magam, és túl sokfelé kell koncentrálnom. Mindenesetre nem halott ügy a folytatás, de azt nem tudom megjósolni mikor kerül rá sor. Ha minden összejön, akkor még az idén.
ntglaci:
Sziasztok!
Esetleg a Dungeons and Dragons képregény folytatását nem tervezitek? Nagyon jó kis történet, de az 5. résznél 2011-ben abbahagytátok a honosítást!
Üdv: ntglaci!
Galamb:
Köszönöm a Hét Harcost!
Birom a "szandálos" sztorikat, ez is tetszett, bár a a harcosnők teherbe ejtése szerintem nem volt akkora fordulat, mint amekkorának az író szánhatta.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése