HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (157/416) > >>

Ben Reilly:
Az nem detai hanem delta-i (deltan) a Delta IV-ről.

Aldarion:

--- Idézetet írta: zoli ---Üdv.Olvasva a Startrek storikat,találtam egy fajt akikröl teljesen elfelejtkeztek. A Detaiakat,akik az elsö filben voltak.Az akopasz nö. Amikor a volyeger visszatér
--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: dr samson ---Na jó, én a mondat második felét nem értem, kicsit próbáld már meg jobban központozni a szöveget, meg érthetőbben fogalmazni. De annak örülök, hogy olvasod a Star Trek-et.
--- Idézet vége ---
Én azt hiszem igen. Ha nem tévedek zoli a legelső Star Trek mozi deltai származású hadnagyára gondol, Iliára, a kopasz nőszemélyre, aki a végén Dekkerrel, az Enterprise frissiben leváltott kapitányával (Kirk visszatérése miatt kellett lemondania a posztjáról) együtt átszállt a visszatérő (és mellesleg aktuális problémaforrásnak számító) öntudatra ébredt Voyager-szondára.

dr samson:
Na jó, én a mondat második felét nem értem, kicsit próbáld már meg jobban központozni a szöveget, meg érthetőbben fogalmazni. De annak örülök, hogy olvasod a Star Trek-et.

zoli:
Üdv.Olvasva a Startrek storikat,találtam egy fajt akikröl teljesen elfelejtkeztek. A Detaiakat,akik az elsö filben voltak.Az akopasz nö. Amikor a volyeger visszatér

Sepi:
Tudom, de a mobiloknál is azt szokták használni, hogy "egy szöveges üzenete érkezett".
Szóval tök mindegy, egy és ugyanaz a kettő.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése