HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Snake (XF):
ha lemegy a HoM, akkor először a DD v1 válik aktuálissá, a v2 leghamarabb csak tavasz végén, de lesz.
(bár ez nem a reklám helye, de Frank Castle is szépen, csöndben készül már a visszatérésre )
grey gargoyle:
én is olyan beíró vagyok
talgaby:
Amíg van bármi befolyásom az oldalon, addig itt új Megtorló nem lesz. Így is már gondolkoztam, hátha más nyakába lehetne varrni azt is, ami itt rontja az összképet.
A Daredevilből a v2-t jól mondta a doki, xfanzine, (tipp: azért figyelgesd mostanság őket, mert ha lemegy a HoM, biztos ez is aktuálissá válik majd ), a v1 eleje pedig Chronopolis, a Miller-éra meg megint csak xfanzine. A többi füzetét meg nem nagyon érdemes igazság szerint honosítani, hacsak valakinek nem szívügye a karakter, mert a jól ismert, prominens szakaszokat leszámítva alapvetően egy eléggé átlagos sorozat volt, átlagos történetekkel.
A Darkness elvileg folytatódik. Ha a kreditoldalt megnézed, látható, hogy konkrétan nem mi csináljuk, mi is csak úgy kapjuk két külsőstől, akik közül a fordítóról hónapok óta nem hallani, a beíró meg köztudottan amolyan egyszercsakkészlesz módon dolgozik manapság már, ráadásul több helyre egyszerre (Silver Sable is ezért ilyen kiszámíthatatlan, bár most már abból is jön nemsokára egy új rész).
RemedyLane:
Rendben, az első kettőt tudomásul vettem.
Ám a Darkness is érdekelne, nekem tetszik az a sorozat, ha van időtök (stb..)
légyszíves rakjatok fel még néhányat. Köszönöm
dr samson:
Hmmmm...igazából az a gond, hogy pl talgabyval mindketten utáljuk a Megtorlót. Az az egy szám is amit megcsináltam, csaj azért volt mert muszáj volt.
Daredevil: a vol2 az X-fanzine felségterülete. A vol1 meg hát olyan, hogy én szintén nem igazán kedvelem a karaktert, szóval max úgy fordulhat elő nálam, hogy vendégszereplőként, pl majd az F4-ben.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése