HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galamb:
Igen elég egyszerű, (picit nekem Hegylakós benyomást is keltett, a multidézés, meg a kardpárbajok miatt.) De így sem rossz történet.
talgaby:
Ha belegondolok, hogy miket engednek délután/főműsoridőben lemenni a tv-ben, akkor nem, az 5-6. rész premier plán kibelezései (nem kell Dillon-féle groteszk dolgokra gondolni azért) is még belemennek a tini kategóriába. Amúgy amikor még úgy volt, a régi oldalra megy ki, sokat gondolkoztam azon, berakassam-e a korhatárosba, de végül úgy döntöttem, hogy sok vér vagy nem, csak pusztán erőszakos jelenetek miatt nem érdemes szerintem felnőtt kategóriába sorolni (ráadásul embereket sose ölnek benne extrém módon, csak természetfeletti lényeket, tehát még a pszichés károsító hatást se nagyon lehet felhozni). Majd meglátjátok, hogy a sztori végső soron pofonegyszerű lett, és ha nem lenne ennyi vér benne, gondolkodás nélkül az Akció kategóriába rakattam volna. Sajna a folyamatos csúszások miatt inkább a képi világ miatt vált érdekessé a mini, történetileg a múltidézés után roppant mód egyszerűsödött. Kicsit sajnáltam is, mert eredetileg emlékeim szerint ez egy ongoing lett volna (legalább a legvégéig nem jelölte az Image mininek), csak hát Cebulski is lassú író (a Compass második számát vagy három éve várom tőle), és Takeda képei is lassan haladtak, bár ha majd meglátjátok, megértitek, miért - nagyon látvánosan kidolgozott képek jönnek majd onnantól, hogy iszonyatosakat kezdtek el csúszni.
Galamb:
Ó-ho-hó! Akkor érdemes lesz megvárni a következő részt. Ez a mostani bevezetőnek pont jó volt, nem túl bonyolított, nem mozgat (túl) sok karaktert, bár kicsit túl hamar végetért. A rajzok tényleg gyönyörűek, a honosítás is profi lett, negatívumként azt emelném ki, hogy kár, hogy a csaj bírja a napfényt, így valahogy kevesebbnek érzem a vámpír mitológia jelenlétét.
U.i: a 14 éves korbesorolás nem enyhe egy kicsit? Szerintem eléggé véres.
talgaby:
Valami azt súgja, úgyis a második rész nyitójelenetével fogja a mini elérni népszerűsége csúcsát a hímnemű olvasók körében.
Sepi:
Nem fogod megbánni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése