HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (147/416) > >>

benya11:
Nekem pedig egyáltalán nem tűnik mangásnak, de ez már egyéni.

talgaby:
Heh, igen, csak hogy idehaza sokaknak a manga még mindig a Sailor Moon/Dragon Ball grafikája környékén mozog. És, hogy őszinte legyek, szerintem Takeda itt eléggé igyekezett nyugatiasra alakítani a stílusát.

freakdavE:
Drain #01

Engem nem nyűgözött le. A történet eddig elég semmitmondó. Űbertápos szexi vámpír/nindzsa   csaj öli a gonoszokat. Hűna. Ami engem illet, akkor inkább a Buffy.

--- Idézet ---Valami azt súgja, úgyis a második rész nyitójelenetével fogja a mini elérni népszerűsége csúcsát a hímnemű olvasók körében.  
--- Idézet vége ---
Úgy érted szexelő vámpírhölgyek? Na jó, majd megnézem.  

A rajz jó. Nem csak "enyhén keleties" hanem konkrétan egy típusú manga rajz, csak színesben. De annak szép.

benya11:
Elolvastam a Drain első számát. Legelőször megemlíteném a rajzokat, amik eszméletlenül jók, és illenek a történethez. A nyitójelent már nagyon ütött, ahogy Tsinacu-t megnézhettük vadászat közben!!  Nem értettem, hogy miért mondja el magáról az igazat egy doktornak, de aztán megtudtam hamar, Tsinacu őt is jól helyben hagyta! A belső monológjai jól meg vannak írva, érdekes volt megismerni a múltjából darabkákat, na meg azt hogy hogy is él ő. Van egy jó kis lakása, az itt játszódó éjszakai jelenet is tetszett, amikor megérezte a Hírvivő jelenlétét. Valamint sikerült az írónak úgy megcsinálnia az utolsó oldalt, hogy nagyon várjam a folytatást!!  Kíváncsi vagyok már, hogy ki ez a Freya és hogy tényleg Tsinacu szeretője volt-e. Ja és Tsincau seggéről és a bőrruciban való harcolásáról egy véleményen vagyok Freyával.  Szóval nekem nagyon tetszett ez az első szám, remélem a folytatásra nem kell sokat várnunk!! Köszönöm a honosítást Talgaby!!

--- Idézetet írta: Sepi ---Nem fogod megbánni.
--- Idézet vége ---
Nem is bántam meg, sőt!

--- Idézetet írta: talgaby ---Valami azt súgja, úgyis a második rész nyitójelenetével fogja a mini elérni népszerűsége csúcsát a hímnemű olvasók körében.
--- Idézet vége ---
Akkor beigazolódik az amit sejtek, és ennek nagyon örülök!

grey gargoyle:
Kicsit tényleg hegylakós.  halhatatlanok, kardokkal.
Elolvastam én is. A történet jó manga sztorikhoz híven van felépítve, nagy várakozások, sok rejtély, egy érdekes karakter, mozgatórugókkal, érzelmekkel.
Az a baj, hogy ez az egy rész így túl kevés. Annyira kevés dolgot lehetett megtudni, hogy az az érzésem, hogy még az 50. rész után is lennének kérdéseim.
Jól ki van ez találva, de ami a legjobban tetszik az a rajz. nagyon szép, és a főszereplő egyszerűen túl szép. annyira jól néz ki, hogy azt már megfogalmazni is nehéz. Ha grafika terén ez a tendencia marad, akkor én is maradok az olvasója. Úgyhogy köszönet a honosításért. Vártam már ezt, hogy milyen lesz, és megérte.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése