HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
talgaby:
Akkor nem abban. De tudom, hogy ezen és a Pengén kívül is találkoztam már olyan modern vámpírtörténettel, ahol egy idő után kezdik bírni a napfényt.
Aldarion:
Bocs, de ki kell, hogy javítsalak. A White wolf féle vámpírok SEM bírják a napfényt, pusztán egy "legendának" számító mendemonda van arról, hogy a legifjabb generációknak* (13. gentől felfelé) már olyan híg a vére, hogy talán már a napfényt is kibírnák. Viszont ez nem bizonyított tény, inkább csak egy sértés, amit a legifjabbakra használnak.
* A generációs rendszer szerint az Első generáció maga a minden más vámpírt teremtő Káin, és a leszármazottai az egyéb generációk. Minél távolabb esnek az Ősatyától, annál szánalmasabbnak tekintik őket.
talgaby:
Azt hiszem, már a White Wolfos modernizált vámpíroknál is ott volt, hogy egy bizonyos kor (szint) után kialakul bennük az immunitás a napfényre. A szervezetük alkalmazkodik hozzá. Sok modernebbnek számító vámpíros történetvilág átvette már ezt. Bram Stroker Drakulája már nagyon kevés helyen létezik manapság.
SithLord:
Üdv!Köszi a Drain-t talgaby!
Nos,a grafika csodálatos ezen nincs mit szépíteni,de mi ez,hogy a napfénynek nincs hatása?!(Jó, tudom,Penge)A késöbbiekben erről lesz szó,hogy miért tud fényes nappal tevékenykedni?Bevezető történetnek nem volt rossz,jó sok darabolás van benne,ami persze tetszik Kiváncsian várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veled talgaby!
Merovingi:
Köszönet talgaby és sámsonak hogy beeröszakoltak az odlara
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése