HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
kaine:
Bár honosításokat olvasni már nagyon nincs időm, a leírásokat végigolvastam. Nagyszerű volt látni, újraélni a régi eseményeket, és külön nagy öröm volt számomra látni, hogy a legtöbb helyen én is ott voltam kicsit. Tudok néhány emberről, akik általatok találtak rá a képregényekre (nem vissza!), úgyhogy azt mondom: jól csináljátok!
Csak így tovább.
Genzo:
Fogadjátok gratulációmat srácok, tényleg nem semmi amit csináltok Remélem hamarosan olvashatom a 2000.,2500.,3000 stb. honositást. további jó munkát, és csak igy tovább
rico74:
Először is fogadjátok a legőszintébb gratulációmat! Igazán elismerésre méltó az a munka amit napról-napra végeztek, önzetlenül minden honorárium - nem csak anyagi, de sokszor a jól megérdemelt erkölcsi is elmarad- nélkül.
Maga a válogatás méltó a Zsák valóban színes világához. Tényleg olyan az egész mint a Télapó zsákja és csak nézz az ember hogy mik kerülnek belőle elő ahogyan kutakodunk egy kicsit benne.
Személy szerint nekem tetszettek a tagok visszatekintései a pályájuk kezdetéről. Kicsit olyan az egész mintha közelebbről is megismernék olyan embereket akiket eddig csak a munkájuk miatt ismertem, és talán nem túlzás ha azt mondom kedveltem. Kedves dolog megemlékezni azokról is akik ma már nem tartoznak az aktív stábhoz, de akik nélkül nem tartana ott az oldal ahol ma van. Gondolom nem tévedek ha azt mondom büszkék arra hogy mindazok akik átvették a stafétabotot nem hoznak rajuk szégyent, sőt csak gazdagítják azt a képet amit a kezdett kezdetén Micho, Zaj és Troll megálmodott és felvázolt.
Egyetlen kritikai megjegyzést tudok csak tenni -bár lehet hogy ez is inkább csak engem érdeklő információ és a többséget nem is érdekli- az eredeti művek megjelenésének a hiányát, szóval némi háttérinformációt.
A fordítás, beírás és képfeljavítás a már megszokott magas színvonalat képviseli.
Frappáns a befejező rész is. Az oldalról lekerült majd ellenpontként az összes fellelhető képregény borítója.
Egy szó mint száz büszkék lehettek mindarra amit elértetek
Nulladikalany:
Én is további sok sikert kívánok a továbbiakban, ez a válogatásalbum pedig nagyon jó ötlet volt.
Ben Reilly:
Nagy gratula srácok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése