HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (13/416) > >>

Farek:
Ha nem veszed komolyan és viccnek fogod fel, akkor jó. De ha komolyan veszed, mint egykor az alkotói szánhatták... hát akkor igazán sajnállak.  :badteeth:

dorian07:
Én nem akarom elhinni, hogy ezt a Chuck Norris karatekommandó nevű förmedvényt a Marvel csinálta, és Steve Ditko rajzolta. Ugye ez csak egy paródia?

turkia:
Igen, ez lehet az oka! Ma már rengeteg minden van, ami elvonja a figyelmedet.
Mondjuk vettek nekem egy Marvel Extrá-t '93-ban. Ostrom. Legnagyobb kedvenc, fejből idézünk szövegbuborékokat egy barátommal. Anno szerintem 2-3 hétig nem tettem el egy képregényt olvasás után, mert még új volt, nézegettem, szagolgattam, olvasgattam az ágyon hasalva. Belém ivódott.

Mondjuk ha pl Farek múltkori munkája, a Heavy Metal csapat nyomtatásban lenne, szerintem azt is sokat lapoznám még felnőtt fejjel is és rögzülne, mert a történetvezetés az emlékeimre hat.

Így vagyok a filmekkel is. '92-'95 környékén rengeteg videókazit néztem, ment a kölcsönkérés, kölcsönadás. Mivel a kínálat a mai töredéke volt, egy másolt Rendőrakadémia alábeszélősben igencsak komoly tételnek számított. Megnéztem bármit, ami éppen a kazin volt. Gagyi akció, vígjáték, sci-fik, bábozós olasz horror. (Rémálom, Reszkessetek betörők, Arnold filmjei, Star Wars, meg ezek mögött a zs kategória, mint a Demoni, meg a sok darabolós, óriásszúnyogos horror :) )
Ma már annyi van online is, hogy szó szerint sokszor vagy 30 percet is eltöltök a filmek lapozgatásával és a végén nem nézek meg semmit. Régen többet akartam, ma meg már valahol a megbecsülés rovására megy, mert túl sok van. :(

Farek:
Igen. Mind a mai nap nagy bizonyossággal tudom felsorolni, hogy melyik régi pókember részben ki az ellenség, főleg az elején. Meg a többiben is. És igen, pár vásárlás belém is belém ivódott.

Micho:

--- Idézetet írta: turkia - 2015. Augusztus 07., 10:41:03 ---1-2 éve vásárolt újságokra nem emlékszem így, pedig fizikailag sztem ezt min 15 éve lapoztam át, azóta rendszerezve áll a többi képregényem között. A gyerekkori emlékektől szerintem semmi sem ég be jobban az ember tudatába.
--- Idézet vége ---

Ezt nagyon jól megfogalmaztad :bravo:
A mai napig fel tudom sorolni, hogy a 90-es években megjelent Pókember füzeteket melyik újságosnál vettem meg, és milyen emlék kapcsolódik hozzá. Ezzel szemben már arra sem emlékszem, hogy az előző havi kingpines Pókemberben mi történt  :nemtudom:
És ez elsősorban nem a mostani sztorik értékéből von le, hanem akkoriban egyszerűen nem nagyon volt más szórakozás, mint a képregényolvasás. Most meg maga az internet annyi időt von el az ember életőből, hogy nem nagyon van ideje egy-egy új füzetet többször is elolvasni, hanem első olvasás után felkerül a polcra, és annyi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése