HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Genzo:
bár még nem olvastam végig a jubileumi összeállitást, csak az elejét, pontosabban a az oldal történelmét, és a tagok beszámolóját, nagyon érdekes volt számomra megtudni, hogy akik visszaköszönnek nekem innen, vagy az oldalról, vagy akiknek a munkáit olvasgatom, hogy kerültek be a csapatba. Bár én szivesen elolvastam volna zozi56 és elwood beszámolóját is, de majd talán legközelebb:) Ha elolvasom az egészet, majd irok róla véleményt, talán a blogomon is. De amit eddig olvastam, az kifejezetten megfogott, úgy érzem, közelebb kerültek hozzám a csapat tagjai. Az én első képregényes élményem megegyezik a talgabyéval, én is Mickey Mouse magazinnal (később Donald Kacsa magazin lett a neve) kezdtem, és én is olyan 7 éves korom körül, csakúgy mint talgaby, és ezt is jó volt megtudni, érdekes volt. Egszóval mégegyszer köszönöm a jubileumi kiadást, és még kivánok sok ilyen jubileumot. Keep Rockin' !
FZoli:
Gratula a 1500. képregényhez!
Egyelőre csak a "történelmi" részeket (szeretem az ilyen nosztalgiás cikkeket, jó olvasni róla, hogy hogyan jutottatok el idáig) és a Serenityt (második kedvenc sci-fi sorozatom; ebben a pár oldalban is hozták a szereplők a formájukat ) olvastam el. Előbb-utóbb sort kerítek a többire!
További sok sikert a következő 1500-(ak)hoz!
StakDrone:
Gratulálok a jubiláláshoz!
Az összeállítás remek lett, ahhoz külön grat.
zozi56:
--- Idézetet írta: Asys ---6. Gwen-kíváló volt MJ rezonőrként! Nem is tudtam, hogy Stacy kapitány tudta Peter titkát...
--- Idézet vége ---
Tudta, de csak a halálakor utalt rá, ahogy az ebből a képregényből kiderült (mondjuk az utolsó szavai nem ezek voltak, azt mondta, hogy "Vigyázz Gwenre... Peter.").
Asys:
Én is csak azt olvastam el, amelyik érdekelt..
1. Pókember és a Gyík-jó volt látni, ahogy Peter képes hatni a Gyíkra, az emberi énjén keresztül!
2. Rozsomák (Éhség)-egy rendkívüli ,,Nuff said!'' történet, hangulatos grafikával!
3. Megtorló, mint hírnök? Haláááál...
4. Amerikai Sas-nagyon cool képregény, egy tökös hőssel és eszméletlenül gyönyörű grafikával!
5. Avengers 1. story-akciódús és izgalmas történet volt!
6. Gwen-kíváló volt MJ rezonőrként! Nem is tudtam, hogy Stacy kapitány tudta Peter titkát...
7. Szabadság Mező-régen röhögtem már ekkorákat!
8. Avengers 2. story-az elsőhöz hasonlóan nagyon színvonalas volt!
9. Fenegyerek-már a történet elején tudtam, hogy kinek viszi a gyógyszert; ennek ellenére remek story volt!
10. Kraven vs. Hulk-Kraven őrült, ez tuti!
A honosítók visszaemlékezése is fantasztikus volt! A csomag végén látható borító-ár pedig rendkívül látványos!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése