HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (118/416) > >>

dr samson:
Pedig egyszerű: 3-as metróval az újpesti végállomásig, ott meg megkérdezel valami képregény buzinak látszó egyént, hogy merre van a börze...

Amondin:
Remélem hogy el tudok menni mert nekem inkább az odajutással lesz talán egy kis gondom de szerintem el tudok menni nem lakom csak egy 50 km-re Pesttől inkább az lesz a probléma hogy hogyan találok a börze helyére de szerintem menni fog ha pedig ilyen könnyű lesz megtalálni titeket akkor ott már nem fogok eltévedni  

dr samson:
Hát, ha jössz, akkor elég egyszerű lesz megtalálni minket, mert szerintem Farekkal megint egy nagy Hzs felirat alatt fogjuk árulni a felesleges cuccainkat...  Amúgy az igaz, hogy nem mindenki itt kezdte a dolgot, és én is pl sokszor eltöprengek azon, hogy mi lett volna velem, ha továbbra is marad a Spidertomon a honosító biznisz...

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---Amondin: hogy érted azt, hogy néhány embernél nem így képzelted el az oldalra kerülését? Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok...  Már csak azért is, mert ez az egész "írjuk meg, hogy kezdtük" dolog az én fejemből pattant ki, és azért nem írta meg mindenki, mert nem volt kötelező jellegű, sokan nem értek rá foglalkozni vele, vagy egyszerűen nem volt kedvük hozzá. Zozi és elwood leírásán kívül is hiányzik még pár, én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...
--- Idézet vége ---

Úgy értettem hogy nagyjából úgy képzeltem el hogy mindenki itt kezdte a karrierjét így volt egy kicsit meglepő hogy nem mindenki de ez ugye csak az én elképzelésem volt. Vagy például azon lepődtem meg egy kicsit hogy kinek mi volt az első képregénye amivel találkozott én ki nem néztem volna az illetőből az eddigi alkotásai alapján hogy akkoriban az érdekelte őt a legjobban de ez inkább az én hibám hogy így meglepődtem. És ez tényleg jó ötlet volt hogy mindenki írt magáról. (és talán ismétlem talán ha minden jól megy akkor a börzén végre találkozhatok azokkal akiket tisztelek azért amit csinálnak ha lehetőségem lesz rá)

dr samson:
Na, elolvastam a Nemzeti Sportot, a csirkét beraktam a sütőbe, szóval most már van időm pár kérdésre válaszolni:

Először is keildavid:

-Amerikai Sast én sem ismerem, egy válogatás kiadványban volt benne ez a sztori, megtetszett, lefordítottam
-Serenity: egy sci-fi sorozat volt, amolyan ellen Star Trek anno a TV-ben. Itthona a Viasat 3 adta, de csúfosan megbukott az USA-ban, 14 rész után lelőtték. Ami a képregényt illeti, 2 db 3 részes mini létezik belőle, ebből egyet a Co-Mix honosított, és át is adták nekünk, ki is fog kerülni, mihelyst kiszórtam a Year Four történeteket, illetve a másik 3 részes mini (Serenity: Better Days) is meg lesz majd csinálva jövőre, ha minden jól alakul

Asys: igen, valóban nagy munka volt összehozni ezt a sok honosítást (mármint az 1500 darabot) és fogalmam sincs mennyi munkaórája van benne mindnyájunknak, de azt hiszem megérte... talán...  

Amondin: hogy érted azt, hogy néhány embernél nem így képzelted el az oldalra kerülését? Kifejtenéd? Kíváncsi vagyok...  Már csak azért is, mert ez az egész "írjuk meg, hogy kezdtük" dolog az én fejemből pattant ki, és azért nem írta meg mindenki, mert nem volt kötelező jellegű, sokan nem értek rá foglalkozni vele, vagy egyszerűen nem volt kedvük hozzá. Zozi és elwood leírásán kívül is hiányzik még pár, én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...

Egyébként úgy általában mindenkinek köszönjük, aki hozzászólt a képregényhez és reméljük, hogy tetszett a kiadvány. Azért azért sajnálom, hogy nagyon kevés olyan ember szólt hozzá a dologhoz, akik amúgy sem fórumozik, reménykedtem, hogy legalább most megerőltetik magukat néhányan és legalább egy köszönömöt írnak, de sajna nem tették... persze tisztelet a kivételeknek!  

És a végén egy kis magyarázkodás a részemről: biztos sokan észrevettétek, hogy a kiadványban nincs DC történet. Ez félig az én hibám, félig Sepié. Az övé annyiból, hogy későn szólt a válogatásról (mármint, hogy időszerű lenne...), az enyém pedig annyiból, hogy lusta voltam már a kiválasztott Zatanna történetet is megcsinálni, pedig 1 oldal el is készült belőle...  Na de majd egyszer csinálok nektek egy olyan DC válogatást, amiben csak DC rövid történetek lesznek...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése