HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
jukjuk:
Sziasztok! Rég jártam erre és alig győztem rácsodálkozni, hogy mennyi új szuper képregény van. Amikor megláttam a Gwen-es történetet, a gyönyörű Romita-rajzokkal....... ....csak lestem! Ez a történet egyébként mikor, melyik kiadványban jelent meg? Ja és ehhez a sztorihoz nem volt borító?
Kérlek homályosítsatok fel.......Előre is köszi.....
keildavid:
--- Idézetet írta: dr samson ----Amerikai Sast én sem ismerem, egy válogatás kiadványban volt benne ez a sztori, megtetszett, lefordítottam
-Serenity: egy sci-fi sorozat volt, amolyan ellen Star Trek anno a TV-ben. Itthona a Viasat 3 adta, de csúfosan megbukott az USA-ban, 14 rész után lelőtték. Ami a képregényt illeti, 2 db 3 részes mini létezik belőle, ebből egyet a Co-Mix honosított, és át is adták nekünk, ki is fog kerülni, mihelyst kiszórtam a Year Four történeteket, illetve a másik 3 részes mini (Serenity: Better Days) is meg lesz majd csinálva jövőre, ha minden jól alakul
--- Idézet vége ---
Az Amerikai Sas és a Serenity képregény válogatás nagyon jó volt. Azt nem tudtam, hogy a Serenity egyik részét a Co-Mix honosított. Az nem probléma, hogy nem volt benne DC-s válogatás.
dr samson:
Értem. Na majd akkor egyszer, ha kijutok külföldre...
Zerit:
--- Idézet ---én speciel Zeritére lettem volna a leginkább kíváncsi, de sajna ő sem írta meg...
--- Idézet vége ---
szivesen nosztalgiazok errol egy so:r mellett, de tobb okom is van ra, hogy egy ilyen kiadvanyban ne jelenjen meg nyilvanosan
Amondin:
Köszönöm az informálást majd meglátjuk hogy fog sikerülni.(Addig is készítsétek az autógramm osztogató ujjaitokat )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése