HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Sepi:
--- Idézetet írta: Genzo ---ezek szerint egy valaki küldhet több boritót is? mert akkor én is csinálok még
--- Idézet vége ---
Igen, nem csak egy darabot lehet készíteni. És majd igyekszünk a legjobbat kiválasztani a beérkezett művek közül.
--- Idézetet írta: Kendra ---Koszi, de nem akartam konkuralni senkivel, csak jatszottam egyet.
A Fekete macska meg amugy is mar nagyitva van, mert kicsi kep volt...
--- Idézet vége ---
Nem baj, így is nagyon szép lett. Valamilyen formában biztos csinálok neki helyet.
Kendra:
--- Idézetet írta: Sepi ---Huh, nagyon jó lett ez a borít, Kendra. Csak kár, hogy ilyen piciben csináltad meg.
--- Idézet vége ---
Koszi, de nem akartam konkuralni senkivel, csak jatszottam egyet.
A Fekete macska meg amugy is mar nagyitva van, mert kicsi kep volt...
Genzo:
ezek szerint egy valaki küldhet több boritót is? mert akkor én is csinálok még
Sepi:
Nem fontos ragaszkodni a sablonhoz, az csak alapnak van ott. Ha nem akarod felhasználni, akkor ne tedd. De azért természetesen előnyben vannak azok akik azt használják, de csinálj több verziót, küldd el, aztán majd kiválasztjuk a legjobbat. Határidőre nem is gondoltam még, de akkor legyen két hét.
Kinglade:
Gratulálok az 1500. honosításhoz. Sajnos még nem volt időm elolvasni, de megpróbálom minél előbb. Viszont lenne egy kérdésem a borítókészítő versennyel kapcsolatban. Mennyire kellene ragaszkodni a sablonhoz? Fontos, hogy hasonló legyen az elrendezés? Ja még annyi, hogy mi a határidő?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése