HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galamb:
Gondoltam elolvasom a Síró Ördög című sztorit, csak az a problémám van vele, hogy tulajdonképpen pár oldalt találtam az első részből, és a többi 3 rész nem jön be. Lehet én értettem félre, hogy eredetileg 4 részesre tervezték, de csak az 1. készült el (ami pár oldalas) a kiadó megszünése miatt, vagy valami gond van a galériával, azért nem lehet elolvasni a többi 3-at?
Hopsz nem szóltam, a net volt a hibás. De basszus, pont az utolsó rész előtt mentek csődbe, így lehet mégsem olvasom el.
grey gargoyle:
nem egyszerű ez a sztori, egyre különlegesebb, és egyre jobb. Bonyolódik a történet még tovább, én azt hittem az elején csak annyi lessz, hogy a jaff meg fletcher mint a jó és a gonosz, megharcolnak egymással, és kész, ehelyett az az egész jól kidolgozott történet már nincs sehol, és továbblépett valami olyasmiba, amiről megint el se lehet képzelni, hogy mi lesz a végén.
5 pont
nagyon jó! Csak arra vcagyok kíváncsi, hogy a következő részben, hogyan fogják ábrázolni a leírhatatlan Iad-ot.
keildavid:
Nagyon jó volt ez a történet. Ebben aztán jó volt a rajz. Például az egész oldalas képek is jók voltak. Mert nem külön-külön panelen voltak, hanem egyben. Pontosan ott láttam ezeket a paneleket, amikor Tommy-Ray, Jo-Beth és Howie a Quidditybe kerültek. Olyan volt, mintha a világűrbe voltak. De tudom, ők a Quiddityn vannak.
Ja, az összefoglaló oldalon lejjebb láttam a címet. És ott az volt írva melléje, hogy tizedik fejezet. De ez a tizenegyedik fejezet. Talán ez egy elírás volt?
Köszönöm Aldarion és beigli69 a Hírvivő 11. részért! Sok sikert kívánok nektek a Hírvivő befejező részhez! Akkor ezek szerint hamarosan a végére érkezik a történet.
talgaby:
Frissültünk!
Clive Barker: A Hírvivő 11.
Genzo:
Még mindig nem olvastam végig a HZS 1500-at, de ami késik nem múlik, akkor is végigolvasom. Eddig nagyon tetszik benne minden. Ami a HZs első honositását illeti, gondolná az ember, hogy még nem a legjobb, első munka lévén, de nekem az is nagyon tetszik, simán ráfoghatnátok, hogy ez már a 600dik. Ha végigolvastam, nem felejtem el megadni rá a csillagokat(amiből szerintem 5 darab lesz minden téren)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése