HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (104/416) > >>

talgaby:
Javítva. Valamiért a lektorálatlan verzió ment fel, elfelejtettem .jpg-ket generálni a javítottakból. Kösz, hogy szóltál.

keildavid:
Hehe nagyon jó volt ez a HálóZsák Disney-válogatás 4. tpb. Mert ezekben is voltak rengeteg vicces dolgok, amiken szórakozhatnak gyerekek és felnőttek is. Pl. Dagobert és Donald közti rivalizálás nagyon nagy botrányba kerültek. Mindig valami kész katasztrófa van a végén. Amit ketten elkezdenek, az kő kövön nem marad.
Elírásokat is találtam. A 48. oldal 3. képen a "meleltt" szó. A 75. oldal 2. panelen a "kát" szó. Az nyilván a "két" szó akart lenni. A 96. oldal 1. képen az "ökönke" szó. A 99. oldal 4. panelen a"babánok" szó. És a 105. oldal 2. panelen az "érelmet" szó. Nos ennyi volt. Tudom, nem én vagyok a lektor, de egyszerűen megemlítettem.
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Disney-válogatásért!        
Ja és még valamit: Boldog Mikulást mindenkinek!

talgaby:
Frissültünk!HálóZsák Disney-válogatás 04.

talgaby:
Erre a kérdésre még most is ugyanaz a válasz, ami a NewGenen...

zoli:
üdv,nekem sajnos nincs sketch book -om de viszont látta egyszer,azt hiszem a manga mánia cimü lapban az egyik x-men -es figura tervét .azt hiszem az armadiló figurája volt .terv rajzokon hogy hogyis nézzen ki a figura kölönböző  formákban. vagyis az ilyen sketch bookokban vannak-e külőnböző figura tervek,.vagyis pl a marveltöl mondjuk akkár rozsomák akkár pókember olyan razai ahol még csak tervként, vázlatként létezet.szerintem érdekes lehetne látni az ismert figurákat még csak vázlatként látni,akár olyat is ahol még nem ugy,másként nézet ki mint az elfogadott.a különböző rajzolok hogyan képzelték el a figurákat, talán más koztümben is.mint pl volt a galaktikában a star wars  film forgato könyvéböl rajzok amik eltértek a filbeli diszletektöl.mint például yoda,vagy az ewokok stb kicsit máskép mint a filböl meg szokot köszi.milyen cimen van nálatok szkeccs buk, hm..hát ha a keresöbe irva meg találom . a rozsomák és badrockot is igy találtam meg .be írtam a keresöbe s nálatok meg vot amit elöadot agép.aprópó ...a  pókember és badrock megvan vala hol kérdöjel

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése