HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (103/416) > >>

talgaby:
Igen, mert én is a kilencvenes években megjelentek fordításaihoz igyekszem igazodni. Ezzel ugyan sajnos kénytelen vagyok pár dolgot kiirtani a szövegből (pl. Goofy igencsak jellegzetes beszédstílusát), de mivel az egész célja a régi Donald-zsebkönyvsorozat iránti nosztalgiázás, és meg mert amúgy is rengeteg jó ötlet volt az akkori fordításokban (imádom például, hogy a Barks-féle történetekben nem dollár, hanem tallér a pénznem), így amire csak emlékeztem, átvettem.

Genzo:
Elolvastam a Disney válogatást. Még egszer köszi szépen, nekem nagyon tetszett mind a három történet, és a forditás is szuper. A szóhasználat egy az egyben olyan mint a képregényekben, amiket rongyosra olvastam anno, ezért külön pirospont. Egyszóval nagyok vagytok, visszahoztátok a gyerekkori emlékeket  

Ben Reilly:
Szeretném megköszönni a Disney válogatást, nagyon szórakoztató volt mint mindig.

benya11:
Elolvastam a tegnap felkerült HZs Disney Válogatás 04-et. Az első történet aranyos volt, szokás szerint fordulatosra sikeredett. A Mickey-s sztori amolyan kalandosabb volt, nagy ötlet ez a spagettifa!  A Dagobert bácsis pedig "Dagobert bácsis", vagy hogy mondjam.. Elég zsugori az öreg, de ezt már megszokhattuk tőle.  Köszi a honosítást Talgaby, Sepi!!

Genzo:
amint lesz időm elolvasom a Disney-válogatást. Első képregényes élményeim fűződnek ezekhez a kacsákhoz, olyan 7-8 éves koromtól kezdődően. Már csak a nosztalgia kedvéért is érdemes lesz elolvasni. Nagyon szépen köszönöm a frissitést!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése