HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Ezer köszi az Oz, a nagy varázsló 4. részért! :worship: :worship:
Továbbra is tetszik ez a mesés, könnyed történet. Oz, a nagy varázsló valóban más és más formába jelent meg mindegyik főhősök szeme előtt.
És hát igaz, még amúgy sincs vége a történetnek. Mert kiderült, hogy az a küldetésük, hogy megöljék a Nyugati Boszorkányt.
De hogy miként az még egyelőre titok. Még maga Oz se tudja.
benya11:
Köszi az Egér Gárda 2. részét!
Ez most jobban bejött, mint az első rész, jobban megfogott. Amikor egy pillanatra elfelejtem, hogy az egerek háza és tárgyai mind ici-picik, akkor jönnek a rákok és emlékeztetnek, hogy igazából a szereplők és a tárgyak mennyire kicsik. :D
Várom a folytatást!
keildavid:
Köszönöm az Egér Gárda 2. részt! :worship: :worship:
Továbbra is nagyon jó képregény. A rajzok tényleg jók és hangulatosak. Az viszont tetszik, hogy ebbe a történetben nem szaladnak előre az események.
Sepi:
Én még csak hallani sem hallottam róla korábban.
Farek:
Örülök, hogy tetszett, szerintem is nagyon hangulatos, olyan igazó jófajta magyar képregény.
Nemrég került a kezembe, és már ment a VB, gondoltam, ha a nyitányra már nem sikerült betenni, akkor jó lesz a döntő napjára :)
Egyébként kíváncsi lennék, hogy rajtam kívül valaki korábban olvasta-e már ezt a képregényt, mert nekem elég ritkának tűnik. Ki tudja, lehet, hogy egy nap még egy vagyont kereshetek rajta... :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése