HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2018. Július 29., 18:43:14 ---ráadásul a jelek szerint az amerikai színezéssel.
--- Idézet vége ---
Apropó színezés: Én vagyok az egyetlen, akinek problémái vannak a digitális újraszínezésekkel úgy általában? Én minden esetben jobban csípem az eredetit - persze a szkenn minősége néha kritikán aluli... Viszont azért digitális színezés és digitális színezés között is van különbség, a legtöbb sajnos szvsz nagyon gyenge. Ha összehasonlítom az eredetivel, néha azt látom, hogy a fele képregény eltűnt az újraszínezéskor... És ez nem csak akkor fordul elő, amikor valamit direkt ki kell vágniuk. :dry:
talgaby:
Néha tényleg megéri türelmesnek lenni. Sok-sok újrakiadást követően jövő évtől a Fantagraphics szakít a hagyományokkal és kiadja a Dagobert élete történetciklust, ám ezúttal kronológiai sorrendben. Kicsit ironikusan úgy is mondhatnám, hogy a HálóZsák után ők lesznek a másodikak a világon, akik ezt teszik.
Végre teljesen a régi vágyam, hogy papíron is meglegyen így ez a páratlan történet, ráadásul a jelek szerint az amerikai színezéssel.
Feast4:
--- Idézetet írta: KiD - 2016. Október 31., 09:23:09 ---A kockás jóféle volt. :hehe:
--- Idézet vége ---
Ha már kockás. ;D
http://hvg.hu/elet/20171106_Kockas_25
KiD:
--- Idézetet írta: webghost - 2016. Október 31., 10:03:35 ---Én is csak nosztalgiából töltöttem le. :)
--- Idézet vége ---
Ebből lett végül valami?
hegyitomi:
Most olvastam el a Houdini képregényt sokadszorra. Sajnálom, hogy már ilyen zsánerű képregények nem készülnek a hzs-n. Mindenesetre köszönöm a honosítást a készítőknek. :) ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése