HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (74/416) > >>

talgaby:
Ó, lesz is rá. :brow: shadoman meg a jelek szerint úgy véleményezte, hogy nem olvasta az említett művet.

Wearwolfff:
Aki, fórumozik az tudhatja, hogy erről már a waddafakk topicban is beszélgettünk vagy egy éve már. Ez a történet azért lett honosítva, mert talgaby meg szerette volna mutatni, hogy van legalja. Itt a világ legszarabb képregénye, ami olyan szar, hogy mindenkinek el kell olvasnia egyszer. Ezeregy százalék, hogy többek közt ezért is foglalta el az oldalt, hogy pár napig rá legyetek kényszerítve erre. Bár persze a fény nem lehet meg árnyék nélkül, ezért úgy járja, ha a sok elsőosztályú képregény mellé, időnként felkerüljön egy zs-kategória is.

Egyébként akkor pedzegettem, hogy lehetne egy képregényíró verseny, erre a füzetre. A legjobb beérkezett értelmes alkotást pedig én magam fogom beírni, és az is ki fog kerülni. De valahogy meg kell tanítani az embereket a szavazórendszer használatára, hogy tudják majd a beérkezetteket zsűrizni.

shadoman:
Hello!

Csatlakozni szeretnék az előttem szóló 2 emberhez akiknél úgy látom bár lájtos formában de leverte a biztosítékot egy ilyen alacsony színvonalú képregény sztárolása mint a Harcos. Dícséreteikkel maradéktalanul egyetértek amik az oldal mögött álló emberek eddigi munkáját dicsőítették.
Nem értem mi lehetett az a motívum ami ennyire megragadott benneteket (téged) egy ilyen emós keszekusza szőke izompacsirta pankrátorban akit még ráadásul hák hogennek is hivnak. Felfoghatatlan számomra... hacsak nem te (ti) rajzoltad és írtad mert akkor kezdő szárnypróbálgatásnak elmegy. Szerény magánvéleményem szerint írjátok le a futottak még kategóriába mint sok egyéb az oldalon is megtalálható gyengécske képregényt és keressetek valami mást amit érdemesebb folytatni. Jelentem én benne vagyok az 1%ban és azt hiszem az igazán kiskorúaknak szóló képregények kivételével mindent olvastam az oldalon (a többit meg papíron mikor még a bobo meg a góliát volt a magyar képregényipar két igáslova) Nem mondom talán nem mondtam elégszer hogy mennyire jók vagytok mert hát a visszajelzés hiánya el tud keseríteni egy téglafalat is nemhogy érző embereket. Szóvalakkor köszönöm most azt a rengeteg enregiát és munkát amit belefeccöltetek ebbe az oldalba.

Gamma Leonis:
Üdv!
Mi ez a Harcos túltengés?
Kezdve ott, hogy elolvastam két részt, és a felét nem értettem a harcos benső monológjának. Kissé túl van spilázva a duma. Oké, értem, hogy lelki szinten nagyot lépett előre az ürge, és valami über harcossá vált, és meg kell küzdenie a gonosszal, akinek ráadásul 8 élete van, így nehéz az egy szem über harcos dolga. Akkor van a földi sík, ahol a fickó éppen felébredt a kómából, tehát ott is lesz hirig. Azonban a sok maszlag értelmezésétől az agyam fele elfüstölt.
Áj, túlságosan fárasztó, ha egy amerikai a saját esze szerint értelmezi a keleti filozófiákat. Ez nyavalyatörősebb még a Mátrixnál is. "Nincs kanál."  ;D

Magnus:
Hát, nem is tudom mióta vagyok rendszeres olvasója az oldalnak. Mindig is boldog voltam, hogy az elmúlt évek ínséges képregényhiányából fakadó elvonási tüneteimet itt, Nálatok mindig enyhíthettem. Felbecsülhetetlen a munka is melyet minden egyes kiadványba beleöltök, tudván, hogy válaszreakció szinte alig-alig jön rá. Kivétel nélkül magas színvonalú honosításokat olvashattam hétről hétre. Eddig. Már az elejétől fogva kétkedéssel fogadtam ezt a "rendalitásos" sületlenséget, amit egy nemzetközi akció keretében jelentettek itt meg. A főoldalra kitett abszurd duma még hagyján, de a közzétett képregény csak jóakarattal nevezhető képregénynek. Se történet, se esemény, ha mégis az kibogozhatatlan, pankrátor pofák, testépítés, meg "Harcos Egyetem"... Srácok ez az oldal még akkor sem lenne unalmas, ha egy teljes évre szabadságolnátok magatokat, mert annyi fantasztikus honosítás van itt, hogy nem lehet őket nem újra olvasni. De most már ezt sem tehetem meg, mert az egész oldalt elfoglalta ez a sületlenség, aminek se füle se farka. Attól, hogy nemzetközi projekt, nem biztos, hogy jó is. Talán pont ezért nem jelent meg sehol sem papíron...
Az oldal alján található megjegyzés pedig nem tudom, hogy komoly vagy szarkazmus. Mert a "képregény" gyenge, csökevényes, tehát az oldalt is lebutítottátok hozzá, vagy...(?)
Eddigi munkátok gyakorlatilag minden túlzás nélkül képregény-történeti, hisz nem hiszem, hogy van még egy oldal, mely ennyit tesz az olvasóiért egy olyan országban, ahol pusztán üzleti okokból kénytelenek vagyunk lemondani a színvonalas kiadványokról. Akkor minek egy ilyen viccnek sem jó "képregénnyel" elrontani?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése