HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (73/416) > >>

talgaby:
Három egymást követő hírben készítettük elő három héten át folyamatosan. Ennél jobban már csak akkor lehetett volna szólni, ha konkrétan kiírjuk. Ami eléggé ellentmondott volna az egész céljának. :)

Magnus:
Srácok, elolvastam a híreket, hát, bizony tényleg tanulságos volt az elmúlt néhány hét...

"...akadnak még ehhez hasonló kulturális gyöngyszemek, amikkel kényeztetni kívánom azokat, akik képesek még jól szórakozni a Zs kategória legalján, avagy akik a Mystery Science Theater 3000-hez hasonló módon képesek szemlélni az ilyen sületlenségeket ahelyett, hogy tizenkét felkiáltójellel követeljék a fórumon, hogy az oldal szerkesztői úgy szerkesszék a Zsákot, ahogy ők azt megkövetelik."

Erről eszembe jut egy Garas Dezső riport, ahol azt az anekdotát meséli, amikor Gobbi Hildának akkorát lekevert színpadon, hogy az repült kifelé, majd az öltözőben közölte vele, hogy "Nagyszerű lesz! De legközelebb, ha lehet kicsit kisebbet..."

Szóval, klassz, hogy ilyen őrültségek is felkerülnek, de előtte kérlek szóljatok  ;) (Nem mintha követelnék bármit is...)

zozi56:

--- Idézet ---Szóval a megjegyzés a lap alján tegnap szarkazmus volt.
--- Idézet vége ---
Aha, csak akkor még nem akartam ezt nyíltan megírni ide a fórumra. Hadd jöjjenek rá mások is.

--- Idézet ---Emberek ez a rendamicsoda felért egy tüdőlövéssel.
--- Idézet vége ---
Ezután már szinte bármilyen más képregényt  öröm lesz olvasni, nem? :)

Magnus:
Szóval a megjegyzés a lap alján tegnap szarkazmus volt. Emberek ez a rendamicsoda felért egy tüdőlövéssel. Valahogy így érezhette magát a kedves hallgató annak idején, elmulasztva a figyelmeztetést meghallotta a "Világok harca" rádiójátékot. Egy darabig tényleg azt hittem, hogy komoly... Egészen a lenti kommentek elolvasásáig csak egy nyers megérzésem volt, hogy ezért a ..."valamiért" mégsem lelkesedtek annyira, mint eleinte tűnt. Megjegyzem, csak az első részig jutottam. Az egészről egy Max von Sidow beszélgetés jut eszembe, hogy interjú vagy helyzetgyakorlat volt, már nem emlékszem, de a mondat így hangzott: "Képzeld el milyen gondolatvilága van annak az embernek, aki pankrációt néz..."

"csapatunk tovább folytatja a HARCOS™ kódnévvel ellátott, önmagukat képekkel ellátott dokumentumoknak álcázó, feltételezhetően interdimenzionális eredetű entitások vizsgálatát"... el kéne néha olvasni a főoldal szövegét is, így már egész más színben látni mindent...

shadoman:
megkövetés meg minden. most esett csak le, hogy ezt a képregényt direkt raktátok ki ilyen formában.
olvastam a müvet de kb minden oldalon elfogott a miaszarez érzés :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése