HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
keildavid:
Köszönöm a Batman & Amerika Kapitány című GN-t! :worship: :worship:
Nagyon tetszett ez a klasszikus, aranykori hangulatú történet. A rajzok miatt is lehet mondani, hogy klasszikusnak számít. John Byrne képregényei is nagyon tetszettek, amiket magyarul is lehet olvasni(Pl. F4.)
És látom, hogy ez a Batman & Amerika Kapitány Elseworld/Másvilágok-féle képregény.
gabo:
Nehezen vettem rá magam a Tarot képregények elolvasására, de hála isten annál nagyobbat csalódtam pozitív irányban! Elolvastam mind a 40 (és fél) részt, és nagyon tetszett, és nem csak a formás rajzok miatt! Attól féltem nincs története, cselekménye, de rámcáfoltak, és élvezetes történet volt! Kár, hogy idén nem nagyon folytatódik!!! Legjobban az Azure-os részek tetszettek!!! Érdekes, hogy 90%-ban csak csajok szerepelnek benne, néha már olyan Sailor Moon-os beütése volt!! Kiváncsi vagyok mi lenne ha forgatnának belőle mozifilmet, tuti cenzurázva lenne fele és inkább egy XXX-es 18-as karikás besorolást kapna! Vajon ki játszaná a főszereplőt?????? :headscratch: Tarot a képregényben nagyon cuki, de Raven se kutya (talán még jobb csaj is, csak kár, hogy eltorzult kicsit) Köszi a honosítást, most már Tarot rajongó lettem én is!! :worship: :worship:
Genzo:
Nagyon szívesen. :)
keildavid:
Köszi a HZs Disney Válogatás 7-est és a Bolondos Dallamos 170. számot! :worship: :worship:
A Disney válogatásba ismét voltak csupa jó, vicces történet. Donald Kacsa, Miki Egér, Dagobert bácsi, Farkaska. Csupa ismerős Disney karakterek. Nem semmi.
A Bolondos Dallamok 170.: nagyon tetszett ez a Szuperkacsa történet. Vicces volt és jót lehet nevetni a poénokon. Főleg a megjegyzések, amiket Szuperkacsa mondott.
Genzo:
"A kért videó nem érhető el."
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése