HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Spuri:
Köszi az Oz újabb részét. :worship:
Kicsit sajnáltam, hogy nem a könyv eredeti fordítását használtátok hozzá, mert az szerintem zseniális (főleg a nevek terén) de ettől függetlenül roppant jó szórakozás volt. Bár én inkább ismét a grafikai megvalósítást élveztem benne leginkább. :)
Galamb:
Az mondjuk tényleg igaz, hogy a "régi" Jokert nem ismerem.
talgaby:
De, a régi Jokerhez illett, hidd el. Byrne zseniálisan kezelte itt a karaktereket.
Galamb:
Én is köszönöm! Nagyon tetszett a cselekmény, a hangulat is (Jó ötlet volt a két főhöst civilbe öszeereszteni egymás ellen. Így megvolt a Kötelezőnek mondható "hősök egymás ellen bunyó", mégis logikus volt é nem sablonos). Egyedül amin nem tetszett az Joker patriota viselkedése, valahogy szerintem ez nem illik hozzá. Az epilogus meg tényleg tökéletes lezárás volt. :worship:
gabo:
Köszi a szülinapi Batman vs. Amerika Kapítány képregényt! Tényleg érdekes volt a karaktaereket egy "más világban"látni! Főleg, a Világháború idejében!! Volt már közös történetük, de ez egy igazi különlegesség, nagyon vártam már erre a képregényre!! A vége epilogus nagyon jó volt!! Köszi a honosítást!!! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése