HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (58/416) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 30., 07:12:52 ---A filmek pedig... igazából annyira nem rosszak. Oké, a második az igen, az rémes egy valami, de ha túllépünk azon, hogy utána egy 28 nappal később/Legenda vagyok/John Romero összes-koppintássá ment át, a maga bugyuta egyszerűségével és látványos összecsapásaival egész jó. Negyedik résznél én valami sokkal rosszabbra számítottam, és a végén kifejezetten élveztem az egészet.

--- Idézet vége ---
Az én szememben a filmeket kimondottan a harmadik rész koncepció váltása mentette meg. Én már az első után - amikor hallottam, hogy készül a második - azt mondtam, hogy kár erőltetni az eredeti sztorit, mert ha egyszer annyira bűn rossz adaptációnak, akkor vigyék alternatív irányba, hogy ne legyen mihez hasonlítani. És láss csodát, a harmadikkal meg is tették, noha meglepően agresszív fordulattal, de mégis attól kezdve már-már élvezhető lett...
Ráadásul jövőre jön az ötödik rész, amit most már - a negyedik zárását követően - egyenesen várok. A karakterek között visszatér pár korábbi és pár általam rég hiányolt arc is mint Ada Wong, Barry Burton, Leon S. Kennedy...

Ami a képregényeket illeti, azok tényleg elég váltakozó színvonalúak. Vannak köztük egész jók, és rettenetesen erőltetettek is. De majd meglátod, ha eljutunk odáig, bár sajnos az már biztosan nem az ide évben lesz. Az a baj, hogy a rettenetesen rossz alapanyag miatt amolyan mostohagyermek projekt, ami két éve folyamatban van, de még mindig nem látom a fényt az alagút végén. Csak azt ígérhetem meg, hogy lesz, ha a fene fenét eszik akkor is.

talgaby:
Jó kérdés. A Silent Hill-képregények is ritka rosszak, bár az RE-magazin meg inkább csak lapos. Hmm... nehéz megmondani, jobb-e valamelyik a másiknál. De az RE-ben akad pár jó ötlet. Talán az egy kicsit elviselhetőbb.

artnecro:
Azt hiszem, hogy igen, a kommandót bízza meg a feladattal, hogy mészárolják le azt amit ők elbarmoltak... :) Még annak idején olvastam a Silent Hill  Among the Damned sorozatát. Az annyira nem volt vészes. Azt hiszem, hogy az még meg is van valahol a gépen... azt a szintet szerinted (talán) meg fogja ütni?

talgaby:
Annyira nem rossz a negyedik rész játékban. Igen, teljesen elüt, és túlélő horrorból sima lövöldözős akció. Mégis jót tett, hogy elszakadtak az ezerszer lerágott Umbrella-csonttól, még ha csak kicsit is... a mostani belső nézetes akciójáték most ugye egy Umbrella-kommandót bíz a játékosra.

artnecro:
Sajnos nem találtam magyar kiadásban a másik két könyvet, de ha meglenne biztosan elolvasnám... Amúgy szerintem egy nagyon jó univerzum lehetne ez is, csak a Capcom mintha levette volna teljesen róla a kezét.  Játszottam a 4 résszel is PC-n, de már az sem volt szerintem az igazi, bár az "új" nagyon jól néz ki.
a film dologban nagyon is igazat adok neked :) Kissé lerágott csont ez... nekem személy szerint nem is a film adaptációk történetein akadtam fel, hanem a hangultaton... sajnos ugyan így vagyok a Silent Hill filmmel is (a játék számomra a mindenség)... de ez csak az én véleményem... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése