HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Aldarion:
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 30., 21:28:39 ---És utána a fordítás-beírás sem lesz egyszerű, mert az írók(k)nak olyan iszonyatos szófosásuk volt a történetekben, hogy oldalanként nem ritka a 4-500 szó sem.
--- Idézet vége ---
Tanúsítom!
--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 30., 21:28:39 ---Az internet nagy közös kölcsönzőjéből, melyet úgy hív vala az Úr, hogy bittorrent. :)
--- Idézet vége ---
Ámen!
talgaby:
--- Idézetet írta: Aldarion - 2011. November 30., 18:09:44 ---Az a baj, hogy a rettenetesen rossz alapanyag miatt amolyan mostohagyermek projekt, ami két éve folyamatban van, de még mindig nem látom a fényt az alagút végén. Csak azt ígérhetem meg, hogy lesz, ha a fene fenét eszik akkor is.
--- Idézet vége ---
És abból majdnem egy éve nálam van az anyag feljavításra. Az a baj, hogy egyrészt automatizálni is nehéz (harmadik fajta recept megy rajta végig, és még MINDIG nem mondható tökéletesnek), másodsorban a nem túl alapos szkenelő miatt minden egyes létező nyavalyás oldalt (magazin, szóval ne 22 oldalas füzetecskékben tessék gondolkodni, hanem 40-50 oldalasokban) kézzel is meg kell csinálni. Egyesével. Szöszmötölve. És utána a fordítás-beírás sem lesz egyszerű, mert az írók(k)nak olyan iszonyatos szófosásuk volt a történetekben, hogy oldalanként nem ritka a 4-500 szó sem.1
--- Idézetet írta: artnecro - 2011. November 30., 21:02:05 ---Egyébként honnan szerzitek be a képregényeiteket?
--- Idézet vége ---
Az internet nagy közös kölcsönzőjéből, melyet úgy hív vala az Úr, hogy bittorrent. :)
artnecro:
Akármilyen is lesz, nagyon köszönöm/jük a munkátokat... :) Egyébként honnan szerzitek be a képregényeiteket? Külföldi cégektől vesztek jogokat? Vagy hogy mennek ezek a dolgok?
Aldarion:
--- Idézetet írta: artnecro - 2011. November 30., 18:21:45 ---Valahol örülök ennek, és egyben szomorú is vagyok... ha ennyire silány lett ahogy mondtátok, akkor ez már csak lefelé ívelhet? Persze örülök, hogy megjelenik képregény formában, mert nagyon szeretem a sztorit (főként a 2.részét), de ha erőltetett, akkor felesleges pumpálni újabb energiát ebbe. Akkor csak szépen csendben el kellene engedni... Ez persze nem nektek szól, hanem akik a történetet írták...
--- Idézet vége ---
Azért megijedni nem kell, nem a rémisztgetés volt a célom ;) Viszont ami a magazint illeti, mert mint tg is említette a színvonal gond igazából csak azt érinti, mindenképp el fogom készíteni, hisz igazából a folytatásokhoz feltétlenül alapot ad, főként azoknak akik nem ismerik csak mondjuk a filmeket, és hidd el nekem sok ilyen ember van. És ha már az elejét megcsinálom - a játék adaptációkra gondolok - akkor a végét is elkészítem. Onnantól pedig majd mindenki eldönti a maga idejében mit is gondol róla...
artnecro:
Valahol örülök ennek, és egyben szomorú is vagyok... ha ennyire silány lett ahogy mondtátok, akkor ez már csak lefelé ívelhet? Persze örülök, hogy megjelenik képregény formában, mert nagyon szeretem a sztorit (főként a 2.részét), de ha erőltetett, akkor felesleges pumpálni újabb energiát ebbe. Akkor csak szépen csendben el kellene engedni... Ez persze nem nektek szól, hanem akik a történetet írták...
Én a horror megszállottja vagyok :) Állandóan a Hálódarkot bújom, és mind közül a Sötétség serege a kedvencem :) Imádom az akkori stílust... mármint a 90-es évekbelit... 1990-ben volt egy kegyetlen jó film... A Jákob lajtorjára. Nagyon nagy alapot szolgáltatott ennek a műfajnak. Innen merített a Silent Hill is, és még nagyon sok film, történet és képregény is... :) Ha szereted ezt a műfajt erősen ajánlom neked.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése