HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galamb:
Köszi az Őrült kalapos 2. részét. Nagyon tetszett, nagy poén volt a kalapos valódi kiléte, viszont mivel nem emlékszem annyira a korábbi részekre, így nem tudom, Lily is új karakter, vagy felbukkant már korábban?
zoli:
Ó. ÜDV. KÖSZI. ;D És remélem ezek majd részletes leírások lesznek ,pl életrajz ,háttér történet stb.AZ Öreg úrról csak annyit tudunk ami az újságban volt.HM........Lehet hogy,.......szóval ....ö volt aki.....felidézte a régebbi gyilkosságokat szórakozásból .PL a Detroiti keresztre feszítő ,talán mintha erre utaltak,céloztak volna finoman, kár hogy nálunk idő ellőt véget ért .PL jó lenne tudni azt hogy mit csinált mondjuk ,és ki is volt az ezredes.Vagy Dagadt Matt hogyan tett szert az MNV -féle testpáncélra. Róla csak azt tudni hogy amint mondták az aktuális történetben, igen érdekes-egyedi stílúsban szabadult meg az ellenfeleitől .Vagy Robo társáról ,a hölgyről akivel együtt járőrözőt .Ha nincs eredeti hivatalos életrajzuk ,akkor lehet önálló ,független , saját,ötletből származó leírás is ;) :brow:
Ben Reilly:
Robotzsaru karakteréről készítettem leírást a Genre, de hogy mikor megy ki arról fogalmam sincs.
zoli:
ÜDV,Én nem találtam a Robotzsaru karakterekről leírást.De attól még lehet. PL Jó lenne az Öreg úrról az MNV-OVP főnökéről .Életrajz , karakter leírás stb. Talán csak a nagy kiadók figuráinak vannak ,részletes ismertetöi . Mint pl DC.Marvel , a Dark Horsenak pedig nincs.
KiD:
A Robotzsaru nagyon jó kis sorozat volt. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése