HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (45/416) > >>

Rebellis:
Mikor írtam a hsz-t a "kapcsolódó fórum az akció képregények fórumába kalauzolt, de akkor bemásolom idei is   :)

"Köszi a Barry Ween első számát. Jópofa kis történet volt, a poénok is jól voltak adagolva és a rajz is passzolt. Szívesen olvasnák még a srácról! "És nem dörzsöl? Mert olyannak tűnik, mint ami dörzsöl."

Azóta elolvastam még egyszer és még annyit mondanék,-bár már előttem is írták- hogy ez a minimalizmus, és a fekete-fehér hozzátesz a hangulathoz. Biztos jó színeket lehetne hozzácsapni, de így jó ahogy van.

Crunch:
Köszönet a Barry Ween, a zsenigyerek kalandjai 1-ért, remek volt a felvezetés. Az átjáró alakjáról nekem már első pillanatra is az a fogalom jutott eszembe amit később a történetben is említettek vele kapcsolatban.  :brow:
A végén mindenki jól járt, (tán Anyák napi ajándékként  ;D ) még az anya is kapott egy jó hetet, csak a kentaursz..t kell feltakarítani...
A főhőst én Dexter helyett inkább a korai Stewie Griffinhez tudnám hasonlítani, még a fejforma is stimmel.  :)
Mégegyszer köszönet a honosításért!  :worship:

Usagi Yojimbo:
Köszi a Barry Ween 1. részét!!!  :worship: :worship: :worship:
Beallom, nem szavaztam erre a sorozatra, mikor a kérdés az volt, hogy mit várok legjobban a 2012-es honosítások közül. Amikor megnéztem a borítót, kb. úgy voltam vele, hogy elolvasom az első részt, utána lesz, ami lesz. Ma, amikor felkerült az oldalra, nagyon rosszra számítottam ( egy Dexter laboratóriuma felállás sokkal gyengébben), de kellemeset- és nagyot- csalódtam! Ez nagyon jó volt, szimpatikus karakterek, poénok, szép grafikai megoldás (szerintem jól áll a ff), le a kalappal :bravo:
Sok sikert a következő részhez, amit nagyon várok!

PGergo:
Nem tudom hogy jó helyre írtam, de szeretném megköszöni Barry Ween első számát, nagyon jól szórakoztam rajta. :D Várom már a következő részt.  :brow:

Farek:
Ablakos. Na és?
...Ó... leesett... gondoltam, hogy az a kis figura fontos, de nem tudtam először kivenni, hogy mit művel... Hehe... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése