HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galen:
Hamlet
--- Idézet ---Ha vki szélessávon fájlcserélgetős módszerrel begyűjtene pár Hellboy-szkennt, én szívesen felajánlanám segítségemet a fordításhoz!
Ok, ok (Killjoy, te most ne figyelj! ) az Indiana Jonessal is lassan haladok, de _muszály_ mostanság fordítással (is) gyúrnom az angol nyelvizsgára, különben nem lesz jövőre diploma! Tehát bele KELL hogy férjen az időmbe a fordítás
--- Idézet vége ---
Jaja. Engem meg Micho fog kiütni a cipőből mert nem haladok a Sleppy Hollow-val, de akkor én meg megcsinálnám a Hellboy-ok boritóját. Szóval valaki kutakodjon Pokolfiú(kölyök,fajzat) után.
Hamlet:
Hello!
Tegnap megnéztem a moziban a Pokolfajzatot. Nagggyyyon király film. Bejött a "kis" ördögfióka laza macsósága, a filmet átható "lájtos okkultizmus", a steampunkos-gótikus látványvilág és a túlélő náci disznók elleni harc! (a náci mestergyilkos fogaskerekes-futurisztikusan retró életbentartó masinái különösen jók voltak!)
El is határoztam, hogy ma leszedek egy csomó Hellboy-képregényt a netről - de sajnálattal vettem tudomásul, hogy nem nagyon van ilyen... (a kepregeny.net-en egyetlen füzet árválkodik, plussz egy Batmannel közös crossover)
Ha vki szélessávon fájlcserélgetős módszerrel begyűjtene pár Hellboy-szkennt, én szívesen felajánlanám segítségemet a fordításhoz!
Ok, ok (Killjoy, te most ne figyelj! ) az Indiana Jonessal is lassan haladok, de _muszály_ mostanság fordítással (is) gyúrnom az angol nyelvizsgára, különben nem lesz jövőre diploma! Tehát bele KELL hogy férjen az időmbe a fordítás, különben >>>
Ugyanez az ajánlat áll az Arrowsmith-re is, ha valaki tud szerezni - mint ahogyan azt jeleztem a DC fórumon is, de azt újabban a kutya sem olvassa...
Üdv:
Hamlet
kaine:
--- Idézet ---szia, nos az általad kért Prédikátorok nem a Spidertom miatt nem elérhető, (kivételesen )
--- Idézet vége ---
Khmm-khmm...
Micho:
--- Idézet ---A Spidertom oldalt jóideje nem tudom elérni, viszont a Prédikátor képregény 1 és 3. részét már pár hónapja le szeretném tölteni... Nem lelehető fel véletlenül máshol is, vagy nem tudnátok felrakni erre az oldalra?
--- Idézet vége ---
szia, nos az általad kért Prédikátorok (megjegyzem, ez a Tomicho project topikba való, ott Preacher-ként van feltűntetve ) nem a Spidertom miatt nem elérhető, (kivételesen ) hanem mert a régi szolgáltatónkon vannak a képek, ami megszűnt. majd igyekszek a héten tenni valamit a dolog ügyében, a fentebb jelzett topikban foglak informálni.
Edorn:
A Spidertom oldalt jóideje nem tudom elérni, viszont a Prédikátor képregény 1 és 3. részét már pár hónapja le szeretném tölteni... Nem lelehető fel véletlenül máshol is, vagy nem tudnátok felrakni erre az oldalra?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése