HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
killjoy:
Te Hamlet! De jó, hogy látlak! mano érdeklődött a Hellboy-jal kapcsolatban. Lesz abból valami?
Sam and Max most sajnos áll, Zolásnak elfüstölt a procija. Úgyhogy szívesen látunk, ha gondolod
Hamlet:
Sziasztok!
Sam&Max képsorok fordításához betársulnék!
A KN-es listán úgy láttam, hogy ez Killjoy és Zolás asztala.
Killjoy, S&M ügyben szívesen tehermentesítelek, hogy haladj a többi képregénnyel!
Egyébként anno imádtam a Lucasartsos Sam&Max játékot is, kár hogy a 2. rész munkálatait időközben leállították...
Hamlet
Nitro:
Elolvastam végre ezt a komoly művet.
Könnyed kis valami, jó kikapcsolódás a sok nehéz olvasmány után.
A két legjobb dolog, ami tetszett benne, az a 10. oldal utolsó kockája és a szó szerinti "csattanó" a végén. Nem hiába szőke a főhősnő.
Kicsit írhattad volna nagyobb betűvel is, Killjoy, de azért még jól el lehetett olvasni.
Külön örülök, hogy átírod a kedvemért a borítót és az első oldalt. Éljen a béke.
kihaeennem:
Bérgyilkos képző #00:
Kaine-nak igaza volt abban, hogy limonádé. De nekem pont azért tetszik!
Bevetető résznek szerintem pont jó, legalábbis az én érdeklődésemet felkeltette.
Most mondjam azt, hogy a rajzok kicsit mangásak? Nem mondom, mert mintha páran már említették volna.. Olyan kis infantilis a rajz, de sezrintem jól áll a lökött sztorihoz. Illetve szoriról nem beszélnék, mert hát az nem fért bele ebbe a pár oldalba, de ezt nem negatívumként mondom. Kíváncsian várom a folytatást, remélem megtartja ezt a lökött hangulatot, és fel lesz turbózva poénokkal.
Amúgy a borító önmagában nem keltette fel a figyelmemet, de a címfelirat jól sikerült, főleg a kékes árnyalatú tetszik.
kaine:
--- Idézet ---Nem gond! Ez is egy vélemény (És végre valaki felvállalja a negatív véleményét is!!!) Szerintem vicces volt és ahogy elnézem, többeket elszórakoztatott. De persze nem várhatom el mindenkitől, hogy díjazza az ilyen humort. Azért én folytatom majd
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy nem vetted rosszul és persze, folytasd csak, nehogy egy ember véleménye megingasson. Örülök, ha másoknak tetszett.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése