HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (403/416) > >>

Spidáj:
És mikor jön az új NASCAR?
Már nagyon kiváncsi vagyok az egész sztorira.

letsgo:
Nincs mit, tényleg remek munka!  

Spidáj:
Azt hiszem Killjoy nevében is mondhatom: Köszi szépen a dicséreteket    

letsgo:
Én is elolvastam a Legyőzhetetlen második részét. Akár csak az egyhez úgy a kettőhőz is csak gratulálni tudok Porthos és Killjoy-nak. Nagyon jó volt a fordítás és a beírás is. Remek munka    
Borítója nekem tetszett és a kék szín tényleg ott van. Az is tetszett, hogy Mark apja elmeséli neki, hogy honnan is való. Elöször azt hittem, hogy valami különös képeségű ember amiből csak egy van a világon, de tévedtem. Szerintem nagyon jó az, hogy egy olyan bolygórról jött ahol úgyan olyan képeségű emberek vannak mint ő. Az is jó volt ahogy Mark apja vonzódik és csodálja a földi embereket. Ha jól emlékszem ilyen filmekben is sokszor jelen van. Jó ez a szuperhős csoport. Nekem a legjobban a járgány tetszett. Várom a folytatását, kiváncsi vagyok a végkifejletre. A kedvcsináló az utolsó oldalon nagyon jó, mert ad egy kis izelitőtt a többi részekből, de most is elkezdtem gondolkodni rajta, hogy az a kép, hogy illik bele a második rész történetében,   miután eszembe jutott, hogy az csak kedvcsináló. Szóval szerintem egy nagyon jó történet ez a Legyőzhetetlen. De ez nem csak a történetnek köszönhető hanem Porthosnak és Killjoynak is akik remek munkát végeztek. Mint mindig.

Spidáj:

--- Idézet ---A fordítás frankó lett, gratula hozzá.  
--- Idézet vége ---
Köszönöm szépen    

Bár elég sok negatív kritikát kapott eddig eme comics, pár dolgot azér mondanék amolyan véleményre-vélemény formában.
Azér tünt szerintem nektek olyan laposnak ez a sztori az elsőhöz képest, mert az arról szólt hogy hogy jön rá a képességére hogy kezdi el használni stb stb.
És ez a rész már inkább arról szól hogy az apja honnan származik és honnan van az ő (Mark) ereje is, ez amolyan eredet comics, és a maradék hogy beállt a bandába szerintem csak azért került bele hogy ne l1en 10 oldal a képregény.
Bár ez a robotok elleni küzdelem télleg eléggé 5perces és lapos volt, de lesz még jobb is.
Ne l1en bennetek előitélet amig megjön a 3. rész  

Azért Killjoy nevében is köszönöm a gratulációkat és a véleményezést.  
(de udvaris vagyok bakker  )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése