HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (401/416) > >>

VTomi:
Lektorálás: nyelvhelyesség és helyesírás-ellenőrzést foglal magában a fordításoknál.

Spidáj:
Hát, azt hiszem mindenki nevében köszönöm.
Sajnos folytatás nem lesz, mivel eddig még nem találtam más létező Van Helsing képregényt...
De örülök hogy teccett.

Egyébként én sem tom mi az a  lektrolás.
Valaki felvilágosít minket??

letsgo:
Nem tudom, hogy jó helyre írok, remélem igen.
Van Helsing:
Nekem nagyon bejött. Teszik ez a műfaj. Imádom az olyan hősöket akik ilyen láthatatlanokkal, démonokkal és sok fura szörnyel viasgódank.
Borító: A szín nagyon ott van sötét mint a történet. A zöld betűk olyan Mátrixosak. És a borító közepén Van Helsing.
A történet nagyon jó. Mondjuk kicsit nekem magas, de a nagyrészét értettem. Tetszik ez a örült tudós aki halotakon dolgozik. Kajakra egy örült, most szabadult elmebajos!    
Van Helsingtől a kedvenc mondatta: Büdös, mint a pestises ázott patkányok!  
Szóval nekem nagyon tetszett és várom a folytatást.
A legdicséretesebb munkát a végére hagytam:
A fordítás nagyon, de nagyon ott van, ilyen szöveget amit Porthos letudott fordítani az tényleg dicsérni való. Volt, olyan mondat amit még magyarul se tudtam megérteni, és, hogy ez milyen lehet angolba plusz még azt lefordítani hát... abba inkább belese gondolok! Szóval Porthos minden elismerésem a Tied és persze Trollé a borítóért és a lektrolásért (nem tudom mit jelent) , és Recsié aki javította Trollt.        

Várom a folytatást    

Pedro:

--- Idézet ---Muszály lessz megirnom a napi képregény scriptet ide is.
--- Idézet vége ---
Lecci,lecci, lecci!!!!
En is emiatt jarok ide minden nap, de hiaba...

VTomi:
Aki nem tudja rendesen leírni, hogy MUSZÁJ, az csak ne pattogjon!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése