HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
killjoy:
"hónapokig ott csövelt 1 ház aljában"
Miért? Te foglalkozol azzal, hogy egy kapualjban Pesten ki ücsörög hetekig, hónapokig? Te sem, és szerintem a legtöbben nem. Ez szerintem egy pici társadalomkritika akart lenni a történetben
"Senkinek se tünt fel hogy eltünt a kiscsaj?"
Van egy kép, ahol az anyukája ül az öcsikével az ölében kisírt szemekkel a telefon mellett. És nem véletlenül volt az amerikára jellemző, hogy a tejesdobozokra nyomtatták az eltűnt gyerekek képét. Még úgy sem tűntek fel az eltűnt gyerekek.
Ja! És a War Storyban a hiba javítva.
letsgo:
--- Idézet ---A Már megint-et szerintem a látomásokra mondta.
--- Idézet vége ---
Ja tényleg
Spidáj:
A Már megint-et szerintem a látomásokra mondta.
Én azt nem értettem hogy hónapokig ott csövelt 1 ház aljában.
Senkinek se tünt fel hogy eltünt a kiscsaj?
letsgo:
Vadmacska:
Mikor elöször olvatsam a hírekben akkor azt gondoltam, hogy egy 20-25 év körüli szép nő a vadmacska. De nem.
Borító: Szerintem pont jó nem sok és nem is kevés. Lényegre törő.
Történet: Mikor olvastam, hogy vadmacska elejti a tesóját és elszökik akkor azt hittem, hogy amilyat szőkik meg mert elejti a tesóját. Ezt egy kicsikét hülyeségnek tartottam, de mikor olvastam és a kislány azt mondja, "már megint" így már nem fura. A csávesz aki elviszi őt a házába arról azt hittem, hogy gonosz meg minden, de, hogy állatokból csináljon bundát (persze ma is csinálnak belőle de nem ilyen morbid módon, hogy látszanak a varrás nyomok, meg a kutya lábai is kilógnak a bundából). A ház amibe lakik kivüröl szerintem nagyon jól néz ki. A 15. oldalról beszélek. Hátvalami eszméletlenül jól megvan rajzolva
Várom a folytatást! És persze Killjoy is remekül fordított!
Csak így tovább
Spidáj:
Tudom hogy nem ér 2szer írni 1más után, de most más képregényt véleményezek.
Vadmacska :
Háááát, a magyarosítással semmi baj, tökéletes volt.
A sztoriból semmire nem jöttem rá 1 rész alatt, valószinüleg a 2. részben rengeteg dologra rájövünk, de hogy ebből nem lehetett semmire az tuti.
De azér nem rossz.
Gratula hozzá Killjoy.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése