HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (394/416) > >>

kaine:
Kedves BaLu, folyamatban van a dolog, belátható időn belül minden világos lesz rajta, minden egyes képregény elérhető (330-nál több) lesz és új dizájnt is kap majd!  

BaLu:

--- Idézet ---...banner banner hátán, és valamelyik szolgáltató mindig hiányzik.
--- Idézet vége ---
Nekem nincs tele a lapoddal a hócipőm kaine, sőt egyik kedvencem is lenne ha helyrehoznátok egy kicsit...   (tényleg nemsok csak kicsit áttekinthetőbbé tenni...  lehet hogy még segítenék is a szabadidőmben...   )

szpÁDÁMen:

--- Idézet ---Kaine:
Igen, de nem  helyettük, hanem mellettük.

Egyébbként is a hócipőm  tele van  a mostani lapoddal, banner banner hátán, és valamelyik szolgáltató mindig hiányzik.
--- Idézet vége ---
Bár már értsültem a hírről én is, de hadd jegyezzem meg, hogy Tlof  elmondhatatlanul rendes vagy!!  Nagyon köszönjük!!!! Most túlzás, meg minden poén nélkül tiéd minden tiszteletem!!!     Köszi!

kaine:
Hát, ez az átka, ha az ember egyszerre van az extrán, uw, atw-n, tar-on, meg ilyesmi. Hmm, azt hiszem beszélnünk kéne...  

tlof:
Kaine:
Igen, de nem  helyettük, hanem mellettük.

Egyébbként is a hócipőm  tele van  a mostani lapoddal, banner banner hátán, és valamelyik szolgáltató mindig hiányzik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése