HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (390/416) > >>

VTomi:
Gyalogkakukk: Hát, én a rajzfilmet nem szeretem, mert szerintem minden részben ugyanaz van, de ez a kis 6 oldalas egy rövid röhögésre jó volt, tehát a célját elérte.
Sárkány: Nem tudom, a történet mennyire értékes, szerintem inkább jó alibi volt a csúcs rajzolónak, hogy villogjon.

Gorgonita:
Az Utolsó Sárkány nekem is nagyon tetszett. Én is olyan befejezésekre számítottam, mint Regnar de így tökéletes. Ritka az olyan képregény, ahol a történet is értékes. Remek választás!

Gyalogkakukk. Gyakrabban kellene ilyesmi is. A Garfield-ot Snoopy-t is mindig olvasom a k.net-en.  

A harmadikat, még nem olvastam, ha van rá mód, tényleg jobb lenne nagyobban.

regnar:
Kengyelfutó:

Nem az adult alá kellett volna tenni?    Színtiszta erőszak, gonoszság, agrasszivitás    

No de komolyan, kengyelfutó nagy kedvencem, én nagyon megörültem, hogy itt olvashattam,

MÉG - MÉG - MÉG - MÉG      

Egy apró kis észrevételem lenne a kidolgozással kapcsolatban ... minden le lett fordítva, csak két szó nem, amikor csavaroz (Turn Turn ..) lehetett volna Teker Teker,   vagy Csavar,  Csavar...

Persze ez nem volt gond így sem.

Akkor már ide írom, a másik kettő képregényről is gondolataimat.

Az utolsó sárkány.

Képileg mindenképpen nagyon tetszik. Már ezért érdemes volt felrakni. A történet sem átlagos, bár a közepén másfajta végkifejletre számítottam, (pontosabban kettő merült fel 1. hazaér a hím és ......, 2. a kis sárkány olyan hirtelen kezd növekedni, hogy mire leér a domb aljára elég nagy lesz ahhoz, hogy ..... ) Aztán amikor látszott, hogy nem tudja megölni a csaj, már bevillant, mi is lesz a vége..

A cím is érdekes. Most akkor ez lehet-e az utolsó sárkány? vagy a csaj az utolsó "sárkány"?

Egyszóval tetszett, a beírás, és a mondatok is jók voltak, képileg abszolute bejött, szóval hasonló rövid fantasyk jöhetnek, legalábbis nekem..  

Athena Voltaire

Hááát.. ezt még nem tudom hova tenni. alig pár kép került fel belőle, így nem akarok levonni messzemenő következtetést, de ha valami Indiana Jones és Lara Croft -ból összegyúrt csaj lesz a főszereplő, akkor lehet, hogy nekem annyira nem fog bejönni... (Dunát lehetne rekeszteni a hasonló "klónokkal" - Elveszett ereklyéktől pl a hideg futkos a hátamon)

A képek elég kicsik, nem lehetett volna nagyobban?

Mindenesetre bizakodó vagyok,semmiképpen nem írom le előre a képregényt és várom a következőt..

Spidáj:
Szorri hogy 2szer írok 1más után ,de elolvastam a HÁBORÚ 2-t.
Nagyon teccett!!!

Mondjuk én elfogult vagyok mer mindig is a mesterlövészek voltak a kedvenceim filmekben, játékokban .
De ha nem is szeretném őket, ez a sztori akkor is teccene.
Kicsit emlékeztet a Megtorló SOK A DUMA-ra.
Nem tudom miért.
Ami nem teccik viszont azok a rajzok.
Nem is tudom.
Túl egyszerüek, és elsőre azt hinné az ember: 1szerü sztori>1szerü rajzok.
De ebben sztem több van mint 1 kis 6-7 oldalas sztori.
És ha már ilyen komoly gondolatokat indít + akkor sztem komolyabb rajzokat érdemelne.
De gratula a fordítás-beírás-hoz.

Spidáj:
Csatlakozom az elöttem szóló (VTomi) elött szóló (Gorgonita) -hoz.
Nekem is nagyon teccik a Fierce.
Remélem nem hal + az egész penge band.
Bár mindenképp teccene úgyis ha 1edül folytatja.
Nagyon jó kis sztori
Kis modernkori nosztradamusz.
Kiváncsi vagyok mire mondta hogy : nem nagyon emléxem mit mondott csak vmi olyasmi a lényege hogy régen bünös volt vmiben.
Vagy vmi ilyesmi  
Szóval gratula a fordításhoz és a beíráshoz és a boritóhoz.
És gratula regnar amiér ilyen  király kis comicsot kértél.
Ja és az se rossz hogy +nyerted a fórumjátékot

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése