HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
kaine:
--- Idézet ---Hát az tény, hogy egyetlen pók sem tűnt fel eddig a sztorikban
--- Idézet vége ---
Bár tagadhatatlan, hogy az nagyban fokozza a tetszési indexemet, de azért nem előfeltétel!
killjoy:
--- Idézet ---Elolvastam én is a Háborút, ha már ennyire dicsértétek, nekem nem tetszett.
--- Idézet vége ---
Hát az tény, hogy egyetlen pók sem tűnt fel eddig a sztorikban
Troll:
--- Idézet ---Igen érdekes utat járt be ez a kérpegény...
A T-Rexes oldal meg a címlap nagyon szépen van kisatírozva, azért gratula a 3 beíró közül annak, aki épp csinálta.
Találtam viszont csúnyaságot is: 11.oldal (képnéző szerint): középső kép: ettől a "hit- tem"-től a hajam kitépem, mert szerintem nem volt indokolt az elválasztás... De van egy még szebb, azt mindenképp javítsátok, az alatta lévő bubi: "Youngb- lood", ezt nagyon remélem, hogy nem én írtam így be, mert elveszik a nyelvvizsgám...
Egyébként a beírás tetszik, de ez az elválasztósdi a vesszőparipám. (Tudom, Troll, szerintetek elválasztva jobb, erről ne nyissunk vitát, de azért vagyunk a Kritika topicban, hogy leírjam a véleményem )
--- Idézet vége ---
Hehe... a boritó és a T-Rex én voltam. a többiről meg szólok Kendrának.
Még így is köszönet neki a beírásért...
kaine:
Elolvastam én is a Háborút, ha már ennyire dicsértétek, nekem nem tetszett.
VTomi:
Igen érdekes utat járt be ez a kérpegény...
A T-Rexes oldal meg a címlap nagyon szépen van kisatírozva, azért gratula a 3 beíró közül annak, aki épp csinálta.
Találtam viszont csúnyaságot is: 11.oldal (képnéző szerint): középső kép: ettől a "hit- tem"-től a hajam kitépem, mert szerintem nem volt indokolt az elválasztás... De van egy még szebb, azt mindenképp javítsátok, az alatta lévő bubi: "Youngb- lood", ezt nagyon remélem, hogy nem én írtam így be, mert elveszik a nyelvvizsgám...
Egyébként a beírás tetszik, de ez az elválasztósdi a vesszőparipám. (Tudom, Troll, szerintetek elválasztva jobb, erről ne nyissunk vitát, de azért vagyunk a Kritika topicban, hogy leírjam a véleményem )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése