HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Galan:
Sziasztok!
Szeretném én is megköszönni a Marvel/Dc: Galactus vs Darkseid Crossoverét :worship:
Szuper történet, ahol Galactus meglepően jól teljesit.Az istenecskék (ahogyan ő fogalmazott) jogosan voltak beijedve töle.És ha lett volna életenergia Darkseid bolygóján akkor Galactus bekebelezi azt és győzelmet arat Darkseid felett - már ha ezt a modozatot lehet győzelemnek tekinteni, hiszen Galactus csak azt teszi ami az univerzumában a rendeltetésszerű feladata...
Ugyanakkor talgabynak van igaza abban, hogy szerintem is (bár csak nagyon kevéssé ismerve a DCseket) sokkal táposabb karakterek szerepeltetnek a DC univerzumában, mint a Marvelében - szerintem tulzóan is, pl: superman esetében.És ha már Superman - megint csak szerintem - neki voltak a legjobb Marveles harcai (Thor EPIC,Hulk és végül a Pókember ellen)
talgaby:
Hogy érted, hogy kicsit jobban? Olyan, ahol egyértelmű fölényben voltak, nem. Nem is lenne reális, a DC-univerzumbéli hősök erőszintje jóval a Marvelben felbukkanó alakoké felett van (ha valaki most próbálna bedobni egy Wanda Maximoffot vagy egy Jim Jasperst univerzumszintű erőszintre, annak három szó: ötödik dimenzió lakossága), általában ezért egy közepes döntetlent vagy némi erkölcsi DC-győzelmet szoktak kihozni. Még talán ez és a nálunk tavalyi Batman-Kapi voltak azok, ahol a legreálisabban sikerült közelíteni a témához (sajna az amúgy nagyon remek és éltán népszerű JLA/Avengers is kénytelen komolyan feltápolni a marveleseket és kicist lehülyíteni a DC-seket, hogy valami egyensúlyféleséget alakítson ki).
garrido:
Volt már olyan marvel vs dc crossover, ahol a marvelesek egy kicsit jobban jöttek volna ki?
Köszi a történetet, szép munka volt.
Blue S:
Darkseid vs Galaktusz:
Meglepően jó lett a crossover, talán az egyik legjobb azok közül, amiket olvastam a DC és Marvel szereplőinek közös történetei közül. Egy Zsarnok vs Darkseid összecsapás talán még jobb lett volna, de nagy ötlet volt Apokolipsz urát összeengedni a bolygófalóval.
Köszönet az eddigi rengeteg honosításért! :worship:
Pepea:
Nagyon örülök, hogy megcsináltad Galactus vs Darkness képregényt, boldog lettem, tudod miért? Mert Galactus nagy fanja vagyok, sőt Johny Bryne is. :) Szuper! :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése