HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (375/416) > >>

Micho:

--- Idézet ---Előszóként annyit, hogy nem tudom , hogy kinek a fejéből pattant ki a Törp képregény gondolata (mármint a megjelentetésé, de külön üdvözlöm
--- Idézet vége ---
helló!  

őszintén örülök, hogy mindenkinek sikerült meglepetést és kis nosztalgiaérzést szereznem a Törpökkel, és hogy törp népszerű lett a cucc!

Gorgonita: nem, nem tervezünk napi képregényt belőle  

Dart H.:

köszi a hozzászólást

Darth H.:
T. Hálózsák szerkesztőség!
 A nyitóoladalon utaltatok rá, hogy igazán írhatnánk (mármint mi, olvasók) pár kedves sort ide, a fórumba, ha már ingyen töltögetünk az oldalról és már nem kell beregisztrálni sem.
 Nos, ami azt illeti tényleg itt az ideje, hogy megköszönjem nektek azt a munkát (a magam nevében), amivel ezeket a képregényeket elérhetővé tettétek az olyan átlaghalandók számára is, mint én (főleg a Star Wars miatt, de a többi is rendkívül korrekt & igényes mű). Fogalmam sincs, hogy hogyan juthatnék hozzá ezekhez a képregényekhez (főleg magyarul), ha nem lenne ez az oldal...
 Szóval (még mielőtt szétfolyok a nagy nyalizás közepette  ) további munkátokhoz kitartást és elszántságot kívánok, az eddigieket meg köszönöm!
Kellemes ünnepeket & boldog új évet kívánok!

Darth H., a kegyetlen  
(lelkes olvasótok)

Zspider:
Huppikék törpikék!!!!!      FOREVA!

Gorgonita:
Nyitottam egy Smurfs mappát a Garfield, Snopy, Kázmér & Huba, Dili-Dagonya mappáim mellé, a humor mappába...  gondolom értitek a célzást.  

VTomi:
Kedves Regnar, a Gloomcookiet szőröstül-bőröstül én követtem el, és nagyon örülök, hogy tetszett, mert érdekes kihívás volt versben fordítani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése