HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Farek:
TOM1: ha megengeded, akkor Micho mellett én is válaszolok egy-két dologra, amik természetesen csak a mi kis csapatunkra vonatkozik, a többiekről nem tudok:
Helyileg nem vagyunk közel, ugyanis én a fővárosban élek és dolgozok, és abszolút a neten keresztül ismerkedtünk meg egymással. A személyes találkozások pedig annyiban merülnek ki, hogy az elmúlt két börzén kétszer-kétszer láttam Dórikát, Michot és Trollt, viszonylag rövid időre. Ehhez képest szerintem elég jól működünk együtt.
Miért is csináljuk? Én szerelemből. Mert szeretném megosztani ezeket a képregényeket a többiekkel, és így egy kicsit visszaigazolást is nyerek, hogy talán nem egyedül vagyok az elferdült ízlésemmel. Természetesen az olvasók visszajelzése nagyon fontos dolog, ami komoly éltető erővel bír. És itt be kell ismernem, hogy más oldalakon én sem voltam eddig túl sok hozzászóló, mert csak az irodában van netem, ahol olvasni kínszenvedés. De mivel a magam példáján érzem, hogy mennyire sokat számít a visszajelzés vagy akár egy szimpla köszi is, ezért mostanában ráálltam arra, hogy amíg otthon nem lesz elérhetőségem, addig heti egy net café látogatás, aztán ott elolvasom és véleményezem a képregényeket. A sima fórumozási életből meg - ami nem konrkét képregény számhoz kapcsolódik - itt is ki tudom venni a részem.
Micho:
--- Idézet ---hiszen sejtheted ugyan, de biztosan mégsem tudhatod, hogy én ezen köznépi csoporthoz tartozom-e, más szavakkal: honnan gondolod, hogy én is?
--- Idézet vége ---
úgy tudom, hogy Thanos is, de psssssszt...
--- Idézet ---Szóval: aza a bizonyos "egymásrautaltságos" csapatmunka abszolút on-line, vagy közel laktok egymáshoz(ha igen, fogadjunk hogy Debrecen(vagy Miskolc)!
--- Idézet vége ---
ez tény, hogy a vadkeleti honosítók valóban sokat letettek már az asztalra, és nem véletlen, ha ez az összefüggés megfogalmazódik a közönségben de biztos vagyok benne, ha a nyugati nagyágyúk családfáját górcső alá vehetnénk, kimutatható lenne a keleti kapcsolat, gyökerek
és bizony, on-line folyik a munka, mivel a nagy moguloknál eképpen szokás, hogy nem lehetnek egy légtérben egymással... hisz ha valami természeti vagy egyéb katasztrófa üt be, akkor kútba eshet a vállalkozás. ebből kifolyólag a személyes találkozóinkról is rendszerint hiányzik egy-egy kulcsember, kiknek távollétéről a köznép felé csak annyi derülhet ki, hogy nem ér rá, dolgozik, tanul, kórházban van, stb.
--- Idézet ---Igazán az érdekelne még, hogy miért csináljátok.
--- Idézet vége ---
ez egy érdekes kérdés, úgy vélem, mindenkit más mozgat, másért honosít... van aki híres akar lenni, van aki itt éli ki megalomániját, más emberek feletti hatalmát (azon honosítók, kik egyben moderátorok is), aztán van aki itt szerez barátokat és virtuális valóságban éli le fél életét, de vannak csupán olyanok, akik saját szórakozásukból csinálják, ez a hobbijuk, esetleg már megszokásból teszik.
én személy szerint nem is tudom, talán meg kellene kérdeznem a manageremet, mi a legpozitívabb indok az olvasók felé
--- Idézet ---Elmegyek az oldalra, és egy "köszönöm" nélkül szépen leszedem az összes hozzáférhető és számomra érdekes állományt. Az ilyenek mennyire zavarnak titeket?
--- Idézet vége ---
erről nemrég írtam meg a véleményemet a Marvel alternatív univerzumai topikbban, ott olvass picit vissza a lényeg az, hogy biztos vagyok benne, mindenki tudna hozni egy indokot arra, miért nem ír a fórumban, de azt hiszem, egyik sem állná meg igazán a helyét.
--- Idézet ---Megpróbáltam most egy kicsit más hangvételben írni(
--- Idézet vége ---
én is, remélem sikerült visszaállítanom a sztárságunkat.
TOM1:
regnar: Á. ugyan kérlek, ne hozz zavarba. Csak túl sok szabadidőm van mostanság...(sajnos) 3/4 órámba telt az a hozzászólás
regnar:
TOM1: első mondatod kimeríti a magyar nyelv összetett mondat-szerkesztési képessége határait (Na ezt jól megmondtam) Ez ám az összetett mondat.
TOM1:
Sikerült! Hozzászólásod kulcsmondatával, mely tartalmazott általam a "minősíthetlen" kategóriába tartozó, a bélsár kiürítési folyamatát, és annak szaglás útján történő meghatározását is magában foglaló mondatrészeket(nem idézem, megtette ezt szam Úr/Hölgy), sikeresen egysíkra helyezted magad és az egész HálóZsák csapatot a köznéppel, bár tt jegyezném meg, hogy fentebb említett kulcsmondat tartalmazott egy olyan feltételezést, mely minden alapot nélkülöz és mivel tudtommal nem rendelkezel a Végtelen Kesztyűvel, vagy hasonló, a mindentudás képességét számodra kínáló eszközzel, így mondatod ezen része értelmét veszti(azt hiszem, ezt a részt szabadon leírhatom: "mi is"), hiszen sejtheted ugyan, de biztosan mégsem tudhatod, hogy én ezen köznépi csoporthoz tartozom-e, más szavakkal: honnan gondolod, hogy én is?
Ám mivel eleget tettél a feladatkörökre vonatkozó kérdésemnek, nem hagylak békén és újabb kérdésekkel traktállak.(még nem jött össze a teljes anyag a Sztár magazinnak (khömm...fél hasáb az utolsó oldalon...khömm.. )Szóval: aza a bizonyos "egymásrautaltságos" csapatmunka abszolút on-line, vagy közel laktok egymáshoz(ha igen, fogadjunk hogy Debrecen(vagy Miskolc)! Hogy miért minden híres képregényes kelet-magyarországi? Nem értem...) és személyes találkozók is vannak?
Igazán az érdekelne még, hogy miért csináljátok.
Úgy értem hogy vannak olyanok, akik szeretnek képregényt olvasni, átfutják ezeket az oldalakat (van az országban kb. 10 ilyen oldal, fél óra alatt végig lehet bogarászni(sajnos. Azt hiszem nidenki örülne ha tízszer ennyi lenne)), letöltik a frissítést aztán kész. Magamból kiindulva: én ezt az eljárást úgy hívom hogy "leszívás"(Ne!Ne! Kérem ebből senki ne faragjon tréfát(haha, tréfát...érted:"tré-fát"..ha-ha-ha...ha.. ). Elmegyek az oldalra, és egy "köszönöm" nélkül szépen leszedem az összes hozzáférhető és számomra érdekes állományt. Az ilyenek mennyire zavarnak titeket? Kellemetlen lehet, amikor az ember rengeteget dolgozik valamin, "közkézre" adja, ám a "hátbaveregetések" csak nem akarnak jönni. Ilyenkor elgondolkozik, hogy megéri-e egyáltalán. Tudnék most mondani valakit aki az átlagosnál nehezebb körülmények között is kiváló magyarításokat tud alkotni, és nem hiszem hogy elárasztják érte dícséretekkel. Végül is ez inkább lehet egy képregényes oldal halála: nem is az érdektelenség, hanem a pofátlanság.
Megpróbáltam most egy kicsit más hangvételben írni(a példamondattal tényleg sikerült egy szintbe jönnünk, bár én még mindig tagadom ) és elnézést, ha esetleg negatív élt vélsz felfedezni mögötte.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése