HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
MINDEN MÁS HálóZsák képregény
Farek:
--- Idézet ---TOM1: Akkor most már csak az a kérdés, hogyan tudtok ennyire szinten tartani egy oldalt ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de bőven átlagos feltételek mellett?
--- Idézet vége ---
Erre még annyit szeretnék mondani, hogy majd próbáld meg elképzelni, amint otthoni gép és elérhetőség hiányában az irodában, a mögötted sétáló emberek áradata mellett próbálom meg elkészíteni a fordítást, a korábban Micho jóvoltából letöltött képregény felhasználásával. Mindig legalább 3 ablak nyitva van: a képregény képnézegetője, a Word doksi a fordítással, valamint mondjuka Lotus Notes és/vagy az Excel. Szerintem nálam senki sem tud gyorsabban Alt+Tab-bal ablakot váltani De stresszesebben sem fordít senki. Annyit viszont kénytelen vagyok beismerni, hogy a munkaidő kihasználásom, munka tekintetében legalább is, nem a legacélosabb , a fene se érti, hogy miért Viszont mivel tudom, hgoy itt mire számíthatok, és tudom, hogy képes vagyok csinálni, szinte már félek állást váltani, új környezetbe kerülni, ahol még nem ismerem a felhasználási lehetőségeket
BAMBA: köszi
TOM1:
szam: Azt hiszem mikorra azt a hozzászólást írtad, már éppen volt egy kisebb frissítés, ahogy azt Dórika volt kedves a még ébren lévő fórumozók figyelmébe ajánlani. És szerencsére pont az én ízlésemnek való. Az Angyalok 58.-at szószerint "azon melegében" elolvastam és azt hiszem kedvet kaptam az Alone In The Dark-hoz is(a játék örök klasszikus a szememben, lássuk a képregény is azzá válik-e)
--- Idézet ---a következő frissítéssel újfent kiröppen a Zsákból valaki. Kíváncsi vagy? Segítek:
--- Idézet vége ---
Ezt azt hiszem, nem értem. Ugy érted, Superman-os frissítés? Vagy távozik egy csapattag? Ne haragudj, de az én egyszerű elmémnek ennél több segítség kell
szam:
--- Idézet ---Tudom hogy nem szerencsés a jövőről beszélni, de mégis mikorra várhatom a következő adag frissítést?
--- Idézet vége ---
Szerintem jövő héten lesz a következő, ha nem, majd a nálam illetékesebbek megcáfolnak. Mivel már (majdnem) végeztem a vizsgaidőszakkal, elképzelhető, hogy a következő frissítéssel újfent kiröppen a Zsákból valaki. Kíváncsi vagy? Segítek:
kaine:
--- Idézet ---Miért is csináljuk? Én szerelemből. Mert szeretném megosztani ezeket a képregényeket a többiekkel, és így egy kicsit visszaigazolást is nyerek, hogy talán nem egyedül vagyok az elferdült ízlésemmel.
--- Idézet vége ---
Ez annyira igaz rám is, hogy muszáj volt idéznem.
--- Idézet ---Bosszú Angyalait Magyarító Brigád Alapítótagjai(röviden BAMBA
--- Idézet vége ---
Haha!
Punkológus:
A nem-véleményezik-a-képregényeket témához:
Van 10 honosító honlap (A K.Net aloldalait nem számoltam bele). Már azzal el megy legalább egy óra (ha nem több), hogy átnézem az engem érdeklő Knet fórumokat (ha valami van, akkor néha írok is). Átrongyolok a testvéroldalatokra (törzshelyemre) és ott mindent nagyjából véleményezek. És itt is, ha tudok összeírok valami értelmeset. Ez 3 a 10-böl. Még így is alig van időm képregényt olvasni, ha meg mindnhol véleményeznék, akkor meg igazán bajba is lennék.
+azért elolvasni való is van dögivel. Én edig csak Marvel képregényeket töltögettem le (Preacheren kívül) és most tartok 1058.-nál. De Nitro Apokalipsziséhez a Pendragon és az X-Fanzine honlaphoz még hozzá se szagoltam
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése