HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

MINDEN MÁS HálóZsák képregény

<< < (367/416) > >>

TOM1:

--- Idézet ---Helloooooo Tomiiiii!    Rég láttalak. Örülök, hogy ilyen sok hozzászólást kellett végigolvasnom, tetszett.  
--- Idézet vége ---

Én is örülök hogy így összefutottunk, hacsak virtuálisan is  Valóban régen találkoztunk, mivel sajnos az októberi börzelátogatásom anyagi keret hiányában elmaradt  Köszönöm a dícséretet(hogyha nekem szólt  )igazán megtisztelő ezt tőled hallani.  
Most egy kicsit röstellem magam, amiért a Te oldaladon még nem fórumoztam, holott Te egy óriási szívességet tettél nekem annak idején és illene legalább azzal viszonoznom, hogy életjelet adok magamról. Na de ami késik, nem múllik, tartja a mondás  Úgyhogy ahogy itt "végeztem", megyek át hozzád egy beköszönő hozzászólással  Nem tudom mennyi ott az elfogadott kvóta, de mint láthattad szeretek egyszerre több mindent, részletesen közölni, úgyhogy ne egysorosra készülj  

--- Idézet ---nem nézted te túlzottan is sokat a "Hivatali Patkányok"at?
--- Idézet vége ---

Csak megpróbáltam egy olyan kis "történettel" előállni, amelynek valamelyik részletében mindenki magára ismer (kivéve persze a vezető beosztású fórumozókat  )

Nitro:

--- Idézet ---
--- Idézet ---kimutatható lenne a keleti kapcsolat, gyökerek
--- Idézet vége ---
Ezt de szépen mondtad...  
--- Idézet vége ---
Khömm.  

Helloooooo Tomiiiii!    Rég láttalak. Örülök, hogy ilyen sok hozzászólást kellett végigolvasnom, tetszett.    
De Tomi, nem nézted te túlzottan is sokat a "Hivatali Patkányok"at?  
Én mondjuk általában otthon fordítok, de amit nem én írok be azt a melóhelyen csinálom, ami nem annyira kényelmes, viszont el lehet fordítani a flat monitort, hogy jobban illeszkedjen a képregény arányaihoz.   Szerencsére ritkán akad olyan, hogy ne lenne annyi szabadidőm, hogy végignézzem a honosító oldalakat és reagáljak is néhány helyen. Bár mondjuk amikor így elmegyek két nap szabadságra, kicsit sokat kell feldolgozni, de általában sikerül.  

Galen:

--- Idézet ---kimutatható lenne a keleti kapcsolat, gyökerek
--- Idézet vége ---
Ezt de szépen mondtad...

TOM1:
Farek:

--- Idézet ---az irodában, a mögötted sétáló emberek áradata mellett próbálom meg elkészíteni a fordítást
--- Idézet vége ---
Igen, pontosan így képzeltem el. Akkor azt az "átlagos"-t a te esetedben kijavítom "rossz feltételek"-re, hiszen nincs is kellemetlenebb, mint a főnökkel való fenyegetettség  
El tudom képzelni, ahogy a monitor elé görnyedsz, hogy senki ne lássa, mit csinálsz, teljesen el vagy merülve egy remek Angyalos kalandban  , amikor mögéd lép a Főnök Úr! Tipikus, elhízott, szivarozó, ócska öltönyös(csak azért fel vesz valamit, hogy "különbözzön a pórnéptől")
 - Végzett a feladatával, Farek kolléga!?  
Első gondolatod, hogy     , majd gyorsan kapcsolsz és:
 - Uram, ott a másik sarkon valaki henyél!   - majd amíg elfordul, te gyorsan alt+tab-olsz (közben véletlenül bezárod a wordot és így a legújabb avengers 22 oldalából már lefordított 20 oldalas "szövegkönyv" megsemmisül, de ez majd csak a  munkaidő vége felé tudatosul benned--->      )
Aztán teljes figyelmével rád koncentrál(már ami marad neki a folytonos telefonálgatás és a titkárnő macerálgatása mellett). Te nem aggódsz hiszen tudod, hogy mint minden főnők, az általa irányítandó munkafolyamatok tényleges menetéhez sík hülye  (itt kérek elnézést, ha esetleg kölcsönös tisztelet és bizalom jellemzi a főnököddel való kapcsolatodat  , bár ennek az esélye matematikai szemmel az "elhanyagolható" kategóriában található). Szóval jön a szokásos dorgálás, meg a látszolag "okos" hozzászólásai, majd miután látja hogy nem tud belédkötni, távozik. Te gyorsan csinálsz valmit a munkádból, csak éppen annyit, amennyivel a következő "látogatásakor" is megnyugtathatod, majd vissza sűlyedsz a Bosszú Angyalainak csodálatos világába

szam:

--- Idézet ---szam: Azt hiszem mikorra azt a hozzászólást írtad, már éppen volt egy kisebb frissítés, ahogy azt Dórika volt kedves a még ébren lévő fórumozók figyelmébe ajánlani.
--- Idézet vége ---
Ja, azt hittem már az arra következőt kérdezed  
És igen, remlélem befejezem addigra a Supermant.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése